2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه از. پزشک شکایت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 57 پست
حتما شرایط سزارین نداره و ازش خواستین سزارین کنه؟؟؟؟ زیر میزی میخواد واسه همون. اگه اینجوریه همشون ه ...

چرا به نظر شما منصفانه است؟!

چرا خود ما دزدی دکترا رو منصفانه میدونیم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا این دیگه چه چور پزشکی دیگه دکترا هم جیب ادم می زنن 

جیب به جهنم تشخیص اشتباه ندن که با جون آدما بازی کنن.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

حتماحتماحتما شکایت کنید

رسوا بشه

از مطبوعات کمک بگیرید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چطور نمیگیرن؟ پس بخوای دکتر خودت بیاد بالاسرت تو زایمان چجوریه؟ لطف میکنه میاد؟😞

وظیفشه بیاد بیمارستان بهش واسه هر سزارینی درصد میده... الان دیگه یکسالی میشه خلاف قانون شده و کسی نمیگیره

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
چرا به نظر شما منصفانه است؟! چرا خود ما دزدی دکترا رو منصفانه میدونیم؟!

نسبت به بقیه گفتم عزیزم. چون سزارین ممنوع شده مگر اینکه زن باردار واقعا شرایطش رو نداشته باشه طبیعی بزاد. و نمره مگفی برای دکتر داره. با این وجود بعضی دکترها با زیر میزی حاضر میشن سزارین کنن. یه بهونه میتراشن و ... من هر جا شنیدم ۴ به بالا انجام میدادن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
وظیفشه بیاد بیمارستان بهش واسه هر سزارینی درصد میده... الان دیگه یکسالی میشه خلاف قانون شده و کسی نم ...

از قدیما هم خلاف قانون بود دکتر من زیرمیزیش رو نقد گرفت که مدرکی نداشته باشم

الانم باز میخوام بیاد بالا سرم البته من طبیعی بودم و باز میخوام طبیعی زایمان کنم میترسم نیاد اگه زیرمیزی ندم 

نسبت به بقیه گفتم عزیزم. چون سزارین ممنوع شده مگر اینکه زن باردار واقعا شرایطش رو نداشته باشه طبیعی ...

بیمارستان خصوصی واسه همین سزارین انتخابی ۶ میلیون میگیره دیگه

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

زن داداشت میخاد زایمان کنه اون چشم روشنی میگیره !!کاشکی وظیفه انسانیسونو انجام میدادن تا اینکه پی طمع پول باشن !!!

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیمارستان خصوصی واسه همین سزارین انتخابی ۶ میلیون میگیره دیگه

سزارین انتخابی نیست که دیگه تو بیمارستان 😑 دکتر نامه میده که این بیمار به فلان علت مثلا دوستم‌ نامه گرفت دیسک کمر داره نمیتونه طبیعی بزاد دیگه خود دکتر زیر میزی رو گرفت و بیمارستانم هزینه خودش

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

نه باید. سزارین بشه نمیتونه طبیعی زایمان کنه بابا دوست منم تازه زایمان کرده سزارین به دلخواه خودش کرد یعنی مشکلی برا طبیعی نداشت دکترش از. این پولا نگرفت خدا. ازش نگذره که دم زایمانی اینجوری کرده زن داداشم نشسته گریه که چیکار کنم حالا