2777
2789
عنوان

چرا آدمهای خوب عمرشون کوتاه تره

194 بازدید | 10 پست
  • جواب هوش مصنوعی
    • آزمایش الهی: در بسیاری از ادیان، زندگی یک آزمایش الهی تلقی می‌شود و طول عمر، بخشی از این آزمایش است. مرگ زودهنگام افراد خوب می‌تواند آزمونی برای بازماندگان باشد.
    • تقدیر الهی: برخی معتقدند که طول عمر هر فرد از قبل تعیین شده است و مرگ زودهنگام افراد خوب نیز بخشی از این تقدیر است.
    • پاداش اخروی: در برخی از باورها، مرگ زودهنگام افراد خوب، به منزله‌ی پاداش زودتر و بزرگتر در جهان آخرت است.
    • کفاره گناهان: مرگ می‌تواند کفاره‌ای برای گناهان باشد و فرد با مرگ، پاک شده 
  • دیدگاه روانشناسی:
    • تأثیر استرس: افراد خوب و دلسوز ممکن است به دلیل نگرانی برای دیگران و تحمل فشارهای روانی زیاد، دچار استرس مزمن شوند که می‌تواند بر سلامت جسمی آنها تاثیر منفی بگذارد.
    • احساس مسئولیت: این افراد ممکن است احساس مسئولیت زیادی در قبال دیگران داشته باشند و به همین دلیل، به نیازهای خود کمتر توجه کنند

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالشون

تا بحال کسی رو تو فامیل داشتین که عزیز باشن  و زود فوت کنند؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عمم

خدا رحمتشون کنه..

من شوهرخالم زود رفتند و انقدر قبولشون داشتیم که با ایشون مشورت می کردیم.

خدا رحمتشون کنه..من شوهرخالم زود رفتند و انقدر قبولشون داشتیم که با ایشون مشورت می کردیم.

خدا بیامرزتشون

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آدم های خوب هر موقع برن زوده به نظرم

آره واقعا.. چون نبودشون خیلی حس میشه

این تاچیک گذاشتم برای همه اونایی که بهترین عزیزشون زود از پیششون رفت

2790
2778
2791
2779
2792