2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 77 پست
متاسفم واسه تجربه تلختون‌ ولی حواستون بهش باشه و محبت کنید بهشدختری ک بخاطر بی محلی ی پسر اقدام ب خو ...

خواهرم بشدت درون‌گرا بود 🥲نمیدونم چیکار کنم خبر نداره اومدم سراغ گوشیش چطوری کمکم کنم نمیخام بره سمت پسره باز

نه بخاطر اینکه با احساسات خواهرم بازی کرده ولی نمیتونم بگم خواهرم الانشم خبر نداره من اومدم گوشیشو گ ...

خواهرت خودش دوست داشته با احساساتش بازی کنن ، دیگه شکایت کردن ندارع ، 

کسی که می‌ره دنبال پسر و عشق و حال باید جنبه  ی  این چیزارم داشت باشه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم بشدت درون‌گرا بود 🥲نمیدونم چیکار کنم خبر نداره اومدم سراغ گوشیش چطوری کمکم کنم نمیخام بره سم ...

متاسفانه کاری از دست شما ساخته نیست

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

خواهرت خودش دوست داشته با احساساتش بازی کنن ، دیگه شکایت کردن ندارع ، کسی که می‌ره دنبال پسر و عشق و ...

ببخشید ولی شما چون خودت مردی طرف همجنستو گرفتی منم خودم تو رابطم ولی رابطه پایداری دارم خواهرم گیر آدم کثافت افتاده 

باید سعی کنین خلا هاشو برطرف کنین حالا ن از این طریق ک همگی بیاین محبت کنین بهش و حس ترحم بدینفقط ای ...

من همه جوره هواشو دارم ولی میدونم بازم کمک کننده نیست اون عاشق شده حسشون میفهمم بنظرتون سیمکارت و گوشیشو ازش بگیرم؟ یا به پسره پیام بدم بگم دیگ به خواهرم نزدیک نشه؟

ببخشید ولی شما چون خودت مردی طرف همجنستو گرفتی منم خودم تو رابطم ولی رابطه پایداری دارم خواهرم گیر آ ...

اصلاً خدا می‌دونه طرفه کسیو نمی‌گیرم ، من حرفم اینه روزایی که باهم میرفتن صفا سیتی کسی نفهمید ، پسره هم خیلی ناز و عالی بود حالا که جواب نداده شده فلان ؟ 

خودت قضاوت کن ، ما همیشه تو این مواقع دنبال ی مقصر میگردیم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

من همه جوره هواشو دارم ولی میدونم بازم کمک کننده نیست اون عاشق شده حسشون میفهمم بنظرتون سیمکارت و گو ...

بنظرم فقط ی تراپیست ماهر جوابه

خواهرت چندسالشه

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

اصلاً خدا می‌دونه طرفه کسیو نمی‌گیرم ، من حرفم اینه روزایی که باهم میرفتن صفا سیتی کسی نفهمید ، پسره ...

چی بگم من تو جریان نبودم الآنم پیام‌پیاماشو دیدم فهمیدم فقد به فکر خواهرمم الان 

شما مردی همجنستو میشناسی بگید چیکار کنم به پسره پیام بدم بگم به خواهرم نزدیک نشه تهدیدش کنم؟ 

بیمارستان خودش ارجاع میده نه؟ چون به خواهرم باشه نمیره ۲۰

چرا چون سابقه خودکشی داره فک کنم بتونین از طریق بیمارستان اقدام کنین

همسن منه ک

بله🥲میخاست کنکور بده خواهرم سنی نداره هنوز

عزیزم💗

انشالله بزودی سلامتیش رو بدست میاره