2777
2789
عنوان

همیشه بچه ها تو مدرسه میگن که

185 بازدید | 20 پست

میدونم الان شاید بگید سنت کم و‌‌... هست ها قبول دارم الان وقتش نیست اما کنجکاو شدم دوست داشتن اینجا که دوستان بزرگتر و با تجربه تر هستن قانعم کنن😅

یوقتایی تو مدرسه نشستیم با دخترا حرف می‌زنیم و‌‌‌ یسری شون میگن که اره فلان پسر از ما  خوشش اومد نمیدونم ما محل نمی‌دادیم اما پسر همسایمون چند وقت دنبال ما بود .... 

اینارو که میگن خب طبیعیه من هیچوقت دید بدی نسبت به همکلاسی هام نداشتم و... 

اما چیزی که هست اینه که هیچوقت از این موقعیت ها واسه من پیش نیمده یعتی مثلا هیچوقت تا حالا هیچ جنس مخالفی مخصوصا اینکه طرف آشنا باشه ‌‌... چیز خاصی به من نگفتن بر عکس دوستام و‌‌‌... 

شده مامان هاشون یا اطرافیانشون ازم خوششون اومده باشه اما هیچوقت پسر هاشون و تا حالا چیز خاصی ندیدم ازشون

از نظر حجابی هم مانتویی پوشیدم ولی تیپ امروزی دارم و آرایش و... خیلی نمیکنم مگر اینکه یه کرمی چیزی با تینت بزنم 

نظرتون چیه؟؟

🌙💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم از اینا و باور کن 90 درصد اینا خودشون نخ دادن ب پسره یا دارن دروغ میگن از خودشون در میارن پسره ی نگاه کرده بهشون اینا میان میگن عاشقم شده روم کراش داره

یا تو مثلا پسری بهت لبخند بزنه بدت میاد اخم میکنی روتو میدی اونور ولی اونا نخو ک گرفتن نخم میدن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

دروغ میگنهمینطور سنگین رنگین بمون

جدی؟

اخه من خیلی نگاه پسرای اطرافم نمیکنم مخصوصا پسر عمه عموهام و مثل اینا که خیلی باهاشون راحت نیستم و...

بعد گفتم خب ضررش چیه بیا یدفه پررو بازی در بیار و خجالت و ... بزار کنار 

چون دیده بودم یسری از دخترا  به پسرا خیره میشن و... ببینم اون موقع مشکل از منه یا نه😂😂

احمقانه هست ولی خب این فقط یه فکر بود که اصلا قرار نبود اجرایی بشه😂💔

🌙💜

دقیقا واسه منم هیچ وقت پیش نیومده نمیدونن اینا کجا میرن هزار تا خاطر خوله واسشون جور میشه البته کمم ...

دقیقا منم هیچوقت اون خاطر خوایی که مامانم از زمان مجرد هاش تعریف میکنه و..‌ نداشتم خیلی دوست دارم بدونم حسش چیه

🌙💜

منم دارم از اینا و باور کن 90 درصد اینا خودشون نخ دادن ب پسره یا دارن دروغ میگن از خودشون در میارن پ ...

چیزی که هست من خیلی سنگین رنگین رفتار میکنم 

منظورم این نیست که اخم میکنم و بد اخلاقی هاا ولی رو هم نمیدم رسمی رفتار میکنم که طرف پاشو از گلیمش دراز تر نکنه چون دیدم یکم که زیادی رو بدی ممکنه شوخی های ناجور بکنن و حدشون و بگذرونن 

چند وقت پیش انقد نشستم به این قضیه فک کردم گفتم که بیام امتحان کنم ببینم راهی که اونا میرن واسه منم عمل میکنه یا نه😂

گفتم یدفه سنگین رنگینیم مو بزارم کنار خیره نگاه کنم به کسی ببینم جواب میده یا نه البته در حد فکر بود و قرار نبود اجرایی بشه😂😂😂

🌙💜

خیلیا شون غلو میکنن هرچقدر دور بمونی تو این سن از پسرا همونقدر بهتره

بله خودم اینو میدونم 

اما یکسری وقت ها اطرافیانم از مجردی هاشون میگن که کیه تو فامیل خاطر خواه ما بود کیه مارو میخواست و‌‌... میرم تو این فکر که چرا از این موقیعت ها تا حالا واسه من نبوده

🌙💜

بله خودم اینو میدونم اما یکسری وقت ها اطرافیانم از مجردی هاشون میگن که کیه تو فامیل خاطر خواه ما بود ...

به مرور پیش میاد برات.البته خب بعضیا زیاد توجمع هستن خب بیشتر دیده میشن

به مرور پیش میاد برات.البته خب بعضیا زیاد توجمع هستن خب بیشتر دیده میشن

نه منم تو جمع و اینا میرم ولی خب مشکلی که هست تو جمع هایی که راحت نیستم و..خیلی کم حرفم در حالی که تو جمع دوستام خیلی آدم پایه و شادیم یه حسی بهم میگه بخاطر اون سکوتی هست که تو جمع میکنم

ولی خب یوقتایی حس میکنم اصن محوم اصلا انگار وجود ندارم نمیدونم چرا 

🌙💜

نه منم تو جمع و اینا میرم ولی خب مشکلی که هست تو جمع هایی که راحت نیستم و..خیلی کم حرفم در حالی که ت ...

هرچیزی به وقت خودش میشه‌..میفهمم حستو ..ولی اینو بدون هروقت خودتو پیدا کردی تو زندگی بعد فکر یار و اینچیزا باش..زود ک ک بری تو دل اینچیزا بعدها حسرت میخوری..تو هیچیت از اونا کم نیست خیلیم خوبی شاید بقیه درشان تو نیستن که نمیان سمتت

هرچیزی به وقت خودش میشه‌..میفهمم حستو ..ولی اینو بدون هروقت خودتو پیدا کردی تو زندگی بعد فکر یار و ا ...

بله خودم میدونم منطقیه اما هرازچندگاهی وقتی اینارو می‌شنوم میره تو مغزم خب مگه من چیموکمار از همکلاسی هام هست که واسه اونا تازه پسرای ول و بد هم نیستن اما واسه من کسی خاصی نیست و برام پیش نیمده

اتفاقا یدفه هم ینفر تقریبا یه حرفی مثل شما بهم زد 

ولی خب توکل به خدا ببینیم چی میشه🥲❤️

خیلی ممنونم ازتون💕

🌙💜

بله خودم میدونم منطقیه اما هرازچندگاهی وقتی اینارو می‌شنوم میره تو مغزم خب مگه من چیموکمار از همکلاس ...

اتفاقا خودمم تو اون زمان این فکرو میکردم و اعتماد بنفسم کاملا پایین اومده بود‌.زود ازدواج کردم از شوهرم راضیم ولی کاش بیشتر رو پیشرفتم فکر میکردم تا این چیزا..الان تو سی سالگی احساس شکست میکنم.قربونت موفق باشی

اتفاقا خودمم تو اون زمان این فکرو میکردم و اعتماد بنفسم کاملا پایین اومده بود‌.زود ازدواج کردم از شو ...

نه احساس شکست نکنید 

اون موقع شاید بهترین تصمیمی بوده که شما میتونستید بگیرید پس هیچوقت حسرت نخورید اگر همسرتون خوبه همین الانم میتونید پیشرفت کنید

🌙💜