2777
2789
عنوان

آقا یه چیزی خیلی واسم سواله

100 بازدید | 8 پست

کراشم جلوی خودم خیلی سنگین و متین رفتار میکنه ولی چون دوستای مشترک داریم میشنوم ازشون که پشت سرم هزار جور حرف میزنه 

دوستام الکی میگن یا واقعا همینطوره؟

خیلی واسم سواله که جلوی خودم انقدر با احترام و سنگین و متین ولی پشت سرم میگه فلانی اینجوریه اونجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اونا حسودی میکنن دروغ میگن

آخه کسی نمیدونه که من بهش علاقه دارم حس اونم که کلا نمیدونم ولی خیلی شنیدم ازشون که پشت سرم حرف زده در صورتی که جلوی خودم اینجوری نیست اصلا رفتارش با گفته های اونا زمین تا آسمون فرق میکنه

موندم بخدااا چون واقعا دوسش دارم نمیدونم اون به من حس بدی داره یا اینا الکی میگن

بعضیا هستن که اینجور شخصیتی داشته باشن

خب علتش چی میتونه باشه که پیشم انقدر خوبه ولی پشت سرم برعکس منی که اصلا پشت سرش حرفی نزدم و توهینی هیچوقت نکردم چرا الکی تهمت میزنه پشت سرم

واقعا دلم شکست که من هیچوقت حرفای بقیه رو راجبش باور نکردم و ازش دفاع کردم ولی اون خیلی راحت حرف میزنه البته واقعا مطمئن نیستم که همینطوره یا دوست من اینجوری میگه رفیقمم آدمی نیست که الکی حرفی بزنه پیاز داغ یه چیزیو زیاد میکنه ولی بعید میدونم الکی حرفی بزنه

خب علتش چی میتونه باشه که پیشم انقدر خوبه ولی پشت سرم برعکس منی که اصلا پشت سرش حرفی نزدم و توهینی ه ...

اره اولش باید مطمعن بشین که راست هست یا دارن  دروغ میگن بعضیا ذاتشون اینجوریه بعضیا میخوان جلو بقیه خودبزرگ پنداری کنن چیزای دیگه هم میتونه باشه