2789
عنوان

خواستگاری

311 بازدید | 36 پست

جلسه اول که خانوما هستن فقط ولی جلسه دوم که اقا پسر میاد بایدپدر دخترباشه یا  دخترومادرش باشن کافیه؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

باید پدر باشه😮

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جلسه اول مادر و خاهر. داماد. عروس و. مادر جلسه دوم. همه ی اعضاش خانواده ی دو طرف جلسه سوم ک ...

اهامرسی

من ازپدرم خجالت میکشم😭😭😭

چند سالته ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

به نظر من حتی اگه مشکلی هم هس مخصوصن جلسات اول حتمن پدرت باشه۰  حتی بشه مردای دیگه مثل برادر عمو دایی پدر بزرگ هم تو اینجور مر اسما باشن خوبه۰ بزار فک نکنه بی کس وکاری 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
به نظر من حتی اگه مشکلی هم هس مخصوصن جلسات اول حتمن پدرت باشه۰  حتی بشه مردای دیگه مثل برادر عم ...

اها ارررره درسته ممنون

چرا باید جدا بیان؟؟؟اول باید اونا بپسندن که آقا دامادبیاد؟؟؟

اره اینجا اینطوریه اول مادروخواهردامادمیان

من روز خواستگاریم پدرم بود مادرم داداشم با پدربزرگم خواهرشوهرم پدرشوهرو مادرشوهرم با دامادشون و شوهر ...

وای خدایا چ زیاد😭من خجالت میکشم