2777
2789
عنوان

دعوام با شوهرم

196 بازدید | 12 پست

بچه ها امروز ما میخواستیم بریم جایی خیلی کار داشتم شاغلم هستم رفتم سرکار یه چند ساعت کار انجام دادم اومدم خونه رو تمیز کردم لباسارو زدم بشوره بعد گفتم برم حموم بعد اون تایمی ک میخواستم برم حموم تایم لباسشویی تموم میشد به شوهرم ک از صبح هیچکاری انجام نداده بود و ظهر هم خوابیده بود گفتم یه لباس هارو پهن کن گفت من این کارارو نمیکنم اینا کارای زنونس منم عصبانی شدم گفتم از صبح من کلی کار کردم یه کار تو انجام بده زمین ب آسمون نمیرسه گفت نه که نه 

منم لباس خودمو ک لازم داشتم از تو لباسشویی دراوردم و پهنش کردم گفت همشو پهن کن وگرنه امروز بیرون نمیریم ( قرار بود جایی ک من دوست دارم بریم) گفتم نمیکنم با اینکه خیلی دوست داشتم برم اونجا ولی لج کردم گفتم نمیام سر هرچیزی بخوای منت بزاری . گفته تا لباسارو پهن نکنی نمیریم ولی من خیلی حرصم گرفته اخه از صبح من یدیقه هم استراحت نکردم بعد این آقا خواب ظهرشم کرده هیچ کاری نکرده یچیز بهش گفتم دعوا راه انداخته چیکار کنم 

چند بارم اینجوری شده من باز انجام دادم الان نمیخوام فکر کنه همه کار ها ب دوش منه

شاید بنظرتون مسخره باشه ها ولی شوهرم فکر میکنه زندگی زمین مسابقس و هرکسی یه وظایف مشخصی داره باید همونارو انجام بده حتی اگ یکی یه روز زیر بار کار له بشه در صورتی ک اون یکی خوابه 

سرکار که میرید حقوقتون رو تو خونه خرج میکنبد؟

اگر بله دیگه اینکارو نکنید 

شغل هم به خاطر علاقه خودتون ادامه بدید 

همسرتون جنبه این مورد رو نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا منو شوهرمم همش سر چیزای الکی دعوامون میشه البته اونم معتقده من تو خونه کاری نمیکنم و کلا کوره زحمتامو نمیبینه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
نه حقوقم برای خودمه چرا باید تو خونه خرج کنم

خب پس هر کدوم کار خودتونو کنید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای خدا منو شوهرمم همش سر چیزای الکی دعوامون میشه البته اونم معتقده من تو خونه کاری نمیکنم و کلا کور ...

آفرین بعد ب من میگه مگه تو چیکار کردی نمیگه وقتی من خواب بودم همه کار های خونه رو انجام داده 

آفرین بعد ب من میگه مگه تو چیکار کردی نمیگه وقتی من خواب بودم همه کار های خونه رو انجام داده

کورن بابا ب زن ارزش نمیزارن

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.