من میخوام وام بگیریم یکی از شرایطش اینه که یک نفر با کد معرف من افتتاح حساب کنه اگه کسی این کارو کنه براش شارژ ۵۰ تومنی میفرستم . هیچ چیز خاصی یا هزینه ای براتون نداره فقط افتتاح حساب با گوشی همراهتونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بانکی نو؛ دوقدم جلوتر! بانکی نو یه بانک کاملاً دیجیتال و مجازیه که با مجوز بانک «خاورمیانه» فعالیت میکنه. با بانک ینو میتونید: - بدون چک و ضامن، وام بگیرید! از جمله «وامینو اقساطی ۱۰۰ میلیونی» و اعتبار ماهانه «وامینو» که همیشه همراه شماست. - سرمایهگذاری کنید و سود مطمئن بگیرید. - همیشه خیالتون از امنیت بالای حساب، کارت و تراکنشهاتون راحت باشه. توجه: کد معرف رو حتماً در مرحله ثبتنام وارد و استفاده کنید!
میلی گلد برنامه خزید و فروش طلا آباده نصب کن خیلی راحته ۵ سوت هدیه میده هر چند نفر دعوت کنی به هردو ۵ سوت هدیه میده فقط کددعوت باید بزنی.کد منو بزنی ممنون میشم
کددعوت
milli-wzap6
برنامه طلاین هم همینجور آپا بیشتر هدیه میده ۷ سوت هستش