2777
2789
عنوان

یکی میتونه بهم کمک کنه

359 بازدید | 34 پست

من میخوام وام بگیریم یکی از شرایطش اینه که یک نفر با کد معرف من افتتاح حساب کنه اگه کسی این کارو کنه براش شارژ ۵۰ تومنی میفرستم . هیچ چیز خاصی یا هزینه ای براتون نداره فقط افتتاح حساب با گوشی همراهتونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری انجام میشه؟

بانکی نو؛ دوقدم جلوتر!
بانکی نو یه بانک کاملاً دیجیتال و مجازیه که با مجوز بانک «خاورمیانه» فعالیت می‌کنه. با بانک ینو می‌تونید:
- بدون چک و ضامن، وام بگیرید! از جمله «وامینو اقساطی ۱۰۰ میلیونی» و اعتبار ماهانه «وامینو» که همیشه همراه شماست.
- سرمایه‌گذاری کنید و سود مطمئن بگیرید.
- همیشه خیالتون از امنیت بالای حساب، کارت و تراکنش‌هاتون راحت باشه.
توجه: کد معرف رو حتماً در مرحله ثبت‌نام وارد و استفاده کنید!

کد معرف من: 0742U5J

اپلیکیشن بانک ینو رو از بازار دریافت کنید

ویپاد هم با گوشی هستش اما شرط معرفی نداره و همینکه ثبت نام کنی ۱ تومن میده و پله به پله بیشتر میکنه حتی اگر حسابت کار نکنه تا ۴۰ میتونی برداری 

خواستی اینو ثبت نام کن 

کددعوت هم اینو بزن ممنون 

CP7422

چجوری انجام میشه؟

میلی گلد برنامه خزید و فروش طلا آباده نصب کن خیلی راحته ۵ سوت هدیه میده هر چند نفر دعوت کنی به هردو ۵ سوت هدیه میده فقط کددعوت باید بزنی.کد منو بزنی ممنون میشم 

کددعوت

milli-wzap6

برنامه طلاین هم همینجور آپا بیشتر هدیه میده ۷ سوت هستش 

کددعوت 

GZWMAAG

میلی گلد برنامه خزید و فروش طلا آباده نصب کن خیلی راحته ۵ سوت هدیه میده هر چند نفر دعوت کنی به هردو ...

من طلایین ندارم الان با کد شما نصب میکنم شمام بانک ینو رو با کد من بزن که کارم راه بیفته یه اسکرین از ورود موفقت بفرست بلافاصله کد شارژو برات میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز