2777
2789
عنوان

مهریه ی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 83 پست

عزیزم فکر میکنم میخوان تصویب کنن که کلا برای همه حداکثر ۱۴ تا باشه

خودت پسر بودی چندتا مهریه  خودت و خانوادت قبول میکردن؟ 

اگر مورد خوبیه و اخلاق و ... باب دلته بیشتر راه بیا باهاشون

الهی خوشبخت باشین عزیزم

شرایط بعد طلاق هزار برابر برا زن سخت ترهزن ها تا آخرین نفس برا حفظ زندگیشون میجنگنبعد طلاق همه به دی ...

من چی میگم تو چی میگی😂

چطور با زن خیانت کار زندگی کنه خب باید طلاق بده دیگه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نباید بیشتر از 14 تا مالیات داد؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بکنید ۷۲ سکه

بعدشم دیگه خیلی وضعش خوب باشه طلاق بگیرید میشه سال ۲ تا 

شما الان ۲۰ سالتونه باشع بگیم ۱۰ سال هم زندگی کنید بعد طلاق بگیرید میشه ۳۰ تا ۸۰ سالگی کلا ۸۰ تا سکه بهتون میده

تازه دادگاه همیشع میکنه سالی یکی  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
کسی که بخواد زندگی کنه با هر چند تا زندگی میکنه کسایی که بالا میگن مشکوک هستن مگر این که شناخت داشته ...

وقتی نمی‌دید چه فرقی داره کم و زیادش

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

یه چیز عجیبی که هنوز می‌شنوم اینه که دختر و پسر میگن خانوادمون اینو گفتن اونو گفتن

یعنی شمایی که بزرگترين تصمیم زندگی خودتون رو دارین میگیرین؛ نمیتونین درباره مسائلی ‌‌که به خودتون دو تا مربوطه نظر بدین و بقیه رو متقاعد کنین؟

وقتی نمی‌دید چه فرقی داره کم و زیادش

قصد زندگیه یکی خیانت کنه مجبور میشی طلاقش بدی بهترین کار شناخته قبل ازدواجه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔