2777
2789
عنوان

مهریه ی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 83 پست
کسی که بخواد زندگی کنه با هر چند تا زندگی میکنه کسایی که بالا میگن مشکوک هستن مگر این که شناخت داشته ...

دقیقا کسی که اهل زندگی باشه دنبال زن با مهریه کم نیست که تا تقی به توقی خورد زنش رو از زندگی بیرون کنه بره سراغ زن بعدی

اونی که دنبال مهریه کمه به طلاقت فکر کرده

دقیقا کسی که اهل زندگی باشه دنبال زن با مهریه کم نیست که تا تقی به توقی خورد زنش رو از زندگی بیرون ک ...

چرا برعکس فکر نمیکنی 😂

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا برعکس فکر نمیکنی 😂

تو چرا برعکس فکر نمیکنی؟

چون زور مردا تو زندگی مشترک و ازدواج بیشتر از زنه

چون تنها قانون به نفع زن فقط مهریه س چرا باید اون رو هم از دست بده؟

چون زنه که جا پاش محکم نیست بدون مهریه از زندگی پرتش  میکنن بیرون

چون مادرشوهر عروس رو زیاد اذیت میکنه و طلاقت میدیم و این حرفا ولی خانواده زن همیشه احترام دامادشونو دارن

چون احتمال اینکه مشکل از طرف مرد باشه بیشتره دست بزن، خسیس، زن باز، رفیق باز، شب خونه نیا، مست و....

تو چرا برعکس فکر نمیکنی؟چون زور مردا تو زندگی مشترک و ازدواج بیشتر از زنهچون تنها قانون به نفع زن فق ...

من خیلی از زنا دیدم خیانت کردن مرد هم اگه بخواد طلاق بده باید مهریشو بده خب این درسته؟ما هم حق داریم

تو چرا برعکس فکر نمیکنی؟چون زور مردا تو زندگی مشترک و ازدواج بیشتر از زنهچون تنها قانون به نفع زن فق ...

درسته حق طلاق بامرده ولی دیگه نمیشه با اون زن زندگی کرد مرد ام باید با حقوق کارگری مهریه زن جور کنه بده

بنظرم بهترین کار شناخت قبل ازدواج هست  البته این قضیه مطرح کردیم قبول نکردن ادم شناخت داشته باشه هر چند تا هم میزنه

من خیلی از زنا دیدم خیانت کردن مرد هم اگه بخواد طلاق بده باید مهریشو بده خب این درسته؟ما هم حق داریم

من تو اطرافم زنیکه خیانت کنه ندیدم ولی مرد زیاد دیدم

بخاطر همین نمیتونم فکر کنم به این مورد

این نقص قانونیه تو این یک مورد نباید مهریه تعلق بگیره

من تو اطرافم زنیکه خیانت کنه ندیدم ولی مرد زیاد دیدمبخاطر همین نمیتونم فکر کنم به این مورداین نقص قا ...

شما هم تقصیر نداری هم خانم ها چشمشون ترسیده هم مردها باید قبل ازدواج خانواده ها اجازه اشنایی بدن

درسته حق طلاق بامرده ولی دیگه نمیشه با اون زن زندگی کرد مرد ام باید با حقوق کارگری مهریه زن جور کنه ...

شرایط بعد طلاق هزار برابر برا زن سخت تره

زن ها تا آخرین نفس برا حفظ زندگیشون میجنگن

بعد طلاق همه به دید زن مطلقه به زن نگاه میکنن

خیلی ها خونه بهشون اجاره نمیدن

خیلی ها نگاه بد دارن مزاحم میشن

خیلی از زنها فکر میکنن زن مطلقه میخواد شوهرشونو بدزده

بچه داشته باشه پدره بچه رو ول کنه هیچکس چیزی بهش نمیگه اما اگه مادر بچه رو بزاره بره همه بهش حمله میکنن

خیلیا میگن شوهرت اگر بدترین شکنجه ها رو هم داد تو زندگی بمون بخاطر بچه ولی نمیگن اون مردک چرا باید شکنجه بده؟!

بعد طلاق اموالی که زن با قناعت و ساختن با خوب و بد مرد جمع کرده و با بچه داری و خونه داری بی مزد و مواجب همه چی بنام شوهر شده و زن باید دست خالی آواره خیابان شه

بعد فوت شوهر یک هشتم ارث به زن میرسه یعنی فرضکن زن 60 ساله با یک هشتم ارث از شوهر کدام خیابان باید آواره بشه؟

اینجا مهریه به کمک زن میاد

من خیلی از پسرها رو دیدم مخالف مهریه بودن ولی نوبت خواهرشون که شد بالاترین مهریه رو میخواستن!