2777
2789
عنوان

مهریه ی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 83 پست
آخه من ناراحتیم اینه که نامزدم کاملا شخصیت منو میشناسهمیدونه حق طلاق هم بده من پاش میمونم تو این چند ...

خب تو باید قبل از اینکه به خانواده برسه این مساله رو نهایی میکردی

که بدونه اگه تو رو میخواد اینطوری بیاد جلو. مگرنه میگی نه

نه اینکه با این تفکر بیاد که خب میام حرف میزنم و میگم نمیدم!

تو وقتی اون اما و اگر و نه آورده؛ کوتاه اومدی و گفتی باشه بعدا حرف می‌زنیم و .... اینطوری شده.

از این ترس داشتی که از حرفت ناراحت بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو باید قبل از اینکه به خانواده برسه این مساله رو نهایی میکردیکه بدونه اگه تو رو میخواد اینطوری ب ...

آره دقیقا همینجوریه😔

الانم نمیدونم بهم بزنم کلا یا صبر کنم ببینم کدوم طرف غالب میشه به اون یکی طرف

عزیزم اولا ۱۴ تا میشه یک میلیارد و دویست تومندوما شما خودت خانومی میدونی فوانین و عرف همش ضد زن هستم ...

شما یه بار پیام خودتون رو بخونید 

ببینید چی نوشتید 

شما خودتون به حرف خودتون محکومید اگه به فکر طلاق و جدا هستید و به فکر سرپناه هستید خب مگه الان تو وضعیت بدی هستی قوربونت برم که میری ازدواج می‌کنی ؟ 

همه چیت تکمیل نشستی خونه مگه مشکل داری ؟ 

اگرم به فکر گرفتن مهریه هستی سکه‌‌ی ۱۰۳ میلیونی رو نمیتونی بگیری مگر مگر مگر اینکه شوهرت مال و اموال داشته باشه و از شانس شما انتقال نداده باشه 

وگرنه باید بشینی دو سال یه سکه بگیری 

خب همین الان مهریت رو خونه تعیین کن که فردا بگیری 

یا پول بگیر که خونه باهاش بخری 

یا چ می‌دونم بنویس سکه نمیخوام در عوض یه خونه یااااااا پول یه خونه تو فلان قسمت شهر با قیمت بروز 

اینجوری بهتره نیست ؟

مرسی بهم توهین کردی دیگه غلط نمیکنم😂

عذرخواهی میکنم ازتون 

به شما توهین نکردم کلی گفتم

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من نمیدونم چرا انقدر دوهزاریت کجه چرا حرف درست نمیگیری...گفتم شناخت قبل ازدواج شناخت داشته باشی هر چ ...

بله فهمیدم شناخت مهم تره ولی مگه میدید مهریه اصلا حالا چه کم باشه چه زیاد 

بعدم یکم درک داشته باشید همه ی حق ها برای شما مرداست حق طلاق حق، حضانت فرزند، حق خروج از کشور، اگه یه مرد زنشو درحال زنا ببینه و قتلی انجام بشه اعدام نمیشه ولی زن قصاص میشه، حتی دیه جنین پسر از جنین دختر بیشتره

حتی چیزی که توی ازدواج میتونیم بهش تکیه کنیم فقط همین مهریست که اونم مردا از زیرش درمیرن 

بازم معذرت میخوام ازتون قصد بی احترامی نداشتم 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بله فهمیدم شناخت مهم تره ولی مگه میدید مهریه اصلا حالا چه کم باشه چه زیاد بعدم یکم درک داشته باشید ه ...

حق با شماست کاملا دولت باید به فکر این داستان ها هم باشه

نه بابا من ناراحت نمیشم🌹

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔