2777
2789
عنوان

مهریه ی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 83 پست
چرا دنبال حقوق دیگه نیستی؟با مهریه ای که سالی ۱ سکه هم به خانمها نمیدن ؛ نمیدونم دنبال چی هستین؟

چون حقوق دیگه رو حتی اگه بگیری هم نمیتونی استفاده کنی

اونا رو هم میده بهم

اینجوری همه چی به نفع مردها نمیشه؟

شناخت داشته باشی نه قبل ازدواج چند ماهی ادم بره بیاد با هم بیرون یا تو خانواده شناخت که باشه حالا اشکال نداره تعداد سکه چون خیالش دیگه راهته دیگه یه چیز توافقی میشه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز عجیبی که هنوز می‌شنوم اینه که دختر و پسر میگن خانوادمون اینو گفتن اونو گفتنیعنی شمایی که بزرگ ...

عزیزم این حرفا برای کسیه که دستش زیر سنگ خانوادش نباشه

عزیزم چجوری نامزدمو نرم کنم؟

ببین تو اینطور وانمود کن که به مهریه کم راضی ای و خانوادت قبول نمیکنن و تو نمیتونی جلوشون وایسی

بگو من و تو هم رو دوس داریم دلم نمیخواد بخاطر چند سکه اینور اونور ازدواجمون بهم بخوره ولی بابام اصلا راضی نمیشه نمیتونم جلوش وایسم

یجوری در ظاهر خودت رو طرف پسر نشون بده 

کی میگه نمیتونی؟یعنی کسی وکالت حق طلاق بگیره نمیتونه استفاده کنه؟

چرا میتونه ولی دوندگیی که برای زن ها داره برای مرد ها نداره

ولی حضانت فرزند رو دیدم هیچ فرقی نداشته

آخه خیلی دوستش دارمبعد هم مهریه رو که هزار تاهم باشه بیشتر از ۱۴ تا نمیدنعددش چه فرقی داره؟

با همین حرفا پسر مردم رو بدبخت نکن 

مهریه رو تا ریال آخر میگیرن 

۱۴ تا سقف زندانه عزیز من اونم هنوز تصویب نشده 

۱۴ تا میشه ۱۲ میلیارد 

منم خودم بخشیدم چون به هیچ وجه بهش نمی رسیدم و جدا شدم 

شمایی که مخاطبات میگن ۱۴ تا تا دوسال دیگه ارزشی نداره‌ 

یعنی داره بهت میگه بفکر طلاقت باش 

پول خوب بعدا از شوهرت بگیر 

مهریه‌ای که راضی نباشه طرف حلال نیست عزیزم 

بازم خودت بهتر میدونی اگه راضی نمیشی ردش کن بره 

با همین حرفا پسر مردم رو بدبخت نکن مهریه رو تا ریال آخر میگیرن ۱۴ تا سقف زندانه عزیز من اونم هنوز تص ...

عزیزم اولا ۱۴ تا میشه یک میلیارد و دویست تومن

دوما شما خودت خانومی میدونی فوانین و عرف همش ضد زن هست

مرد ها خیانت میکنن یه آبم روش بچه رو هم میندازن گردن زن بیچاره. حالا اگه زن بیچاره کارمند هم باشه چه جوری میتونه یه سرپناه برای خودش بسازه؟ یه پشتوانه ای مثل مهریه لازم نداره؟

تو ایران خانوم های مطلقه بیشتر شانس ازدواج مجدد رو دارن یا آقایون مطلقه؟

خراب شدن زندگی یه زن حلاله

ولی مهریه گرفتن از مردی که بخاطر رفتار نادرستش ازش جدا بشم حرومه؟

چرا میتونه ولی دوندگیی که برای زن ها داره برای مرد ها ندارهولی حضانت فرزند رو دیدم هیچ فرقی نداشته

اصلا دوندگی نداره

امیدوارم هیچوقت به اون مرحله نرسی؛ ولی در صورت لزوم بدون حضور آقا و بدون ارائه مدرک میتونی راحت و بدون دوندگی جدا بشی.

من خودم بار روانی مساله که برابری هست واسم مهمه و خب همه اطرافیان هم اینو می‌دونستن. 

حضانت فرزند که الکیه. وقتی بچه ای نیست که حضانت معنا دارد.

اگر بعد از تولد فرزند این شرط اضافه بشه با حضور دو طرف؛ اونموقع قانونی میشه. مگرنه قبلش نه.

مثل ملکی که وجود نداره و از نظر قانون واسه مهریه قانونی نیست. مثلا ۳ دنگ از یه خونه قانونی نیست و به عنوان مهریه داده نمیشه. ۳ دنگ از فلان خونه به مشخصات فلان و ..‌‌. باید نوشته بشه.

فرزند هم همینه.

اصلا دوندگی ندارهامیدوارم هیچوقت به اون مرحله نرسی؛ ولی در صورت لزوم بدون حضور آقا و بدون ارائه مدرک ...

آخه من ناراحتیم اینه که نامزدم کاملا شخصیت منو میشناسه

میدونه حق طلاق هم بده من پاش میمونم تو این چند سال هرچی شده حتی وقتی همه طردش کردن من کنارش موندم

ولی خاک تو سرم که موندم وقتی واسه یه عددی که هیچوقت نقد هم نمیشه داره زجر میده منو