2777
2789
عنوان

ی سوالی داشتم

104 بازدید | 15 پست

بچه ها ببخشید یه سوالی دارم، پرده بکارت کجای واژنه؟ داخله یا همون اوله؟😂 

و اینکه اگه پرده زده بشه چقد خون میاد؟

من واس ی چیزی  خیلی شک دارم ، میترسم برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا خون نمیاد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

مثلا چقدر عقب تر من چن هفته پیش الکی ی چیزی کردم😂 اصلا نرفتم فقط اولش بود خب ولی بکم خون اومد بعد ۱ ...

یک بند انگشت مثلا

شاید برا همون پریودیت بود عزیزم

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
مثلا چقدر عقب تر من چن هفته پیش الکی ی چیزی کردم😂 اصلا نرفتم فقط اولش بود خب ولی بکم خون اومد بعد ۱ ...

اگ خون اومده فک کنم باید باهاش خدافظی کنی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

آها آره فک کنم از همونه دکترم خجالت میکشم برم

بیخیال ترس به دلت راه نده

ببین حتی اگ پردت هم بوده باشه شوهر هم کنی متوجه نمیشه🤦🏻‍♀️چون صرفا به خون نیست بار اول بودن 

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
😂😂بابا کلا معلوم نیس چی بود بعدش پریود شدمکلا نرفت ک تو

خا اگه نرفته پس چیزی نشده خیالت تخت

بیخیال ترس به دلت راه ندهببین حتی اگ پردت هم بوده باشه شوهر هم کنی متوجه نمیشه🤦🏻‍♀️چون صرفا به خون ...

خیلی میترسم والا چن روزه کلا فکر میکنم🤦🏻‍♀️ 

اگه واقعا رفته باشه باید برم بدوزم