2777
2789
اگه دوست داشتید جواب منم بدید حستون در مورد ایندم چیه؟ازدواجم کی و با چطور آدمیه؟!برم سمت میکاپ موفق ...

میشه بگید کی میشه که بهم پیشنهاد بده و کی میبینمش 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکوره؟موفق میشی عزیزماما حس میکنم خودت چیز دیگه ای رو دوسداری در اینده هم اونو دنبال میکنی

نظر طرف مقابلم راجب رابطه دوستی قبل ازدواج چیه چون شرایط ازدواج نداریم فعلا ، و کی‌ میشه که بهم پیشنهاد بده 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

اسمش چیه

میشه درخاست بدم بگم؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

مشکل خودشهدرگیره با خودش

عزیزم میشه منم بگی

منو نامزدم چه زمانی عروسی میگیریم؟

خانوادش کی عیدی میارن؟ چون به خاطر یه ماجرایی نمیشد بیارن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626