2777
2789
اسمشو بگو

جواد 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشو بگو

چرا ازم دور شده و سمتم نمیاد

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

جواد

با اسی بودم من اما عبنداره

کاریه اهل دود اینا نیست

اما یکم عصبیه 

نسبت ب خونوادشم اینطوریه

خونواده دوست نیس

اما اهل تفریحه...خیانت فک نکنم

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

با اسی بودم من اما عبندارهکاریه اهل دود اینا نیستاما یکم عصبیه نسبت ب خونوادشم اینطوریهخونواده دوست ...

چرا ازم دور شده عزیزم 

بی حوصله است ؟؟منم این روزها حس میکنم ازش دور شدم نمی تونی بگی مشکل کجاست؟؟ از منه؟؟

سلام عزیزم اسمم زینبه میشه هرچیزی ازم حس کردی بگی و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟میان خاستگاریم ...

حس کردم مسافرتین یا قراره برین ب زودی

اره میرسین...حس کردم پولدار و وفاداره

شمارم حس کردم سفیدی اندامت لاغر و قدت متوسط

چش ابرو مشکی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

سلام عزیزم اسمم زینبه میشه هرچیزی ازم حس کردی بگی و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟میان خاستگاریم ...

خودت حس ششمی بودی یا ازم پرسیده بودی؟؟

حس کردم مسافرتین یا قراره برین ب زودیاره میرسین...حس کردم پولدار و وفادارهشمارم حس کردم سفیدی اندامت ...

وااای چقد درست الان داریم جم میکتیم بریم مسافرت 

منم لاغر نیستم تو پرم تقریلا گندمی

عشقم وفاداره ارع 

پولدار هم معمولیه مرسی عزیزدلم برات ایت الکرسی خوندم 

میشه اینم بگی که کی میان خاستگاریم ؟

به امید رسیدن به دو تا 

با اسی بودم من اما عبندارهکاریه اهل دود اینا نیستاما یکم عصبیه نسبت ب خونوادشم اینطوریهخونواده دوست ...

تروخدااا به منم کمک برسوووون

دوسم داره؟

حرفاش راسته؟

خیانت میکنه؟؟

به ازدواج میرسه رابطمون یا نه؟؟

یکمم از خصوصیات من و اون بگو

واقعا ممنونتتتت میشممم❤️❤️❤️