liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 عنوان خدایا چه بلایی بود سرم اومد 😭😭😭 119 بازدید | 7 پست من فقط ۱۵ سالم بود بهش اعتماد کردم، رفتم پیشش، اون بامن رابطه برقرار کرد منم بچه بودم چه میدونستم 😭😭😭الان داره ازدواج میکنه 😭😭 خدایا چه خاکی تو سرم شد 😭😭 تورو خدا برام دعا کنید حتی نمیتونم گریه کنم 😭😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1404/01/12 | 12:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2342 اشتباه خودتو قبول کن و نگو بچه بودم و اینا خب اشتباه کردی اشکالی هم نداره ایشالا بهترینها برات اتفاق میفته الانم غصه نخور 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 20189 عزیزم ته رابطه رل و اینا همینه دیگه غصه نخور لیاقتش همون بود
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 عزیزم ته رابطه رل و اینا همینه دیگه غصه نخور لیاقتش همون بود حالم بده من گند زدم 😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
nmohamamdi عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 3796 تو مقصر نیستی. این شرایط ممکنه برای هر کسی پیش بیاد. اگر رفتنی بود بهتر که ازدواج نکرده بره. تا بیاد و خیانت کنه و طلاق و بچه و هزار بدبختی. از این ور هم بهش نگاه کن.
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 20189 حالم بده من گند زدم 😭😭 عزیزم فراموش کن لیاقت تو رو نداشت