2777
2789

مادر من از ۲ هفته پیش به همه بچه ها گفت سیزده بدر بریم جنگل دور هم باشیم مقدماتش رو هم آماده کرده همچی خریدیم حالا امروز زن داداشم زنگ زده ما نمیایم جنگل چیه دیگه با مامانم اینا می‌خوام برم باغ 😑مامانم گفت آخه من دو هفتس گفتم گفت باغ بهتره والا 😑😑الان نمیزاره داداشمم بیاد 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

ایشون حق تصمیم واسه خودش رو داره و میخواد همسرشم کنارش باشه💕

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالش بابا ، اون الان هر کار کنه دو روز دیگه نتیجه اش رو میبینه ، خودتون برید خوش باشید 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

به درک

برید برا خودتون خوش باشید اونم خواسته با خونواده خودش بره. در کل اینکه میگن دختر برای غریبه‌اس اشتباهه، اکثرا پسر برای غریبه‌اس و موقعی که بوی پول به مشامشون بخوره یا مشکلی داشته باشن حاضر میشن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعضی ها دوست دارن با خانواده خودشون باشن 

ولی همون دو هفته پیش باید میگفت ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب زن و شوهر باید باهم باشن دیگه نمیشه اون بره باغ داداشت بیاد پیش شما یکم مراعات کنین خب

خب اون چرا مراعات نکرد دعوت مارو رد کرد

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

بزار هر جا دلش میخواد بره بزار با انتخاب دلش بیاد پیش شما نه اجبار نه اونو اذیت کنید نه خودتون رو

عزیزم مادر بیچاره من برنامه چیده بود همه دور هم باشیم 

خودش عقل داره 

نیاز به دخالت  نداره 

جمع کنید بابا 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بعضی ها دوست دارن با خانواده خودشون باشن ولی همون دو هفته پیش باید میگفت ...

اره دیگه حرف مادر من اینه