خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6508 عنوان یه خبر خوووببب🥹🥹🥹🥹🥹🥺🥺🥺😍😍 408 بازدید | 27 پست چند روز بود من خیلی ناراحت بودمتااینک امروز خواهرم خبری بهم داد کل غمهام یادم رفتمن دارم خاله میشم😭🥳فداش بشم مناسم انتخاب کنم چی بذارم هنوز جنسیتش مشخص نیسآبان به دنیا میاد ان شالله🧿🧿🧿🧿🧿🧿یه صلوات برا سلامتیش میفرستید لطفا🥺 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1404/01/12 | 12:36 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 27379 مبارک باشهانشالله صحیح و سالم بغل بگیریدش فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16205 😁خب آبان به دنیا میاد لذارین آذر چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂↕️😍🙂↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22498 مباااارکهههههه اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4155 انشاالله که خواهرتون از نظر اقتصادی تو این شرایط توانایی فراهم کردن سرمایه برای اینده این بچه داره اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6508 مبارکهاولین باره خاله میشی؟ نه قبلا شدم ولی بچه بودم درکی از خاله شدن نداشتم الان ک ۲۱ سالمه خودم قراره نگهش دارم خوشحال ترم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
ملوسکککک عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 7876 یه جوری گفتی خبر خوب انگار برای همه ماست😐مبارکه مال مام هست😂 فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅