خوش__خبر مدیر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 عنوان یه خبر خوووببب🥹🥹🥹🥹🥹🥺🥺🥺😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 27 پست چند روز بود من خیلی ناراحت بودمتااینک امروز خواهرم خبری بهم داد کل غمهام یادم رفتمن دارم خاله میشم😭🥳فداش بشم مناسم انتخاب کنم چی بذارم هنوز جنسیتش مشخص نیسآبان به دنیا میاد ان شالله🧿🧿🧿🧿🧿🧿یه صلوات برا سلامتیش میفرستید لطفا🥺 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1404/01/12 | 12:36 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 انشاالله که خواهرتون از نظر اقتصادی تو این شرایط توانایی فراهم کردن سرمایه برای اینده این بچه داره خفه شو احمق وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 برامنم دعامیکنی اینماه باردارباشم چشم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
شبنمجونرایان عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5739 نه قبلا شدم ولی بچه بودم درکی از خاله شدن نداشتم الان ک ۲۱ سالمه خودم قراره نگهش دارم خوشحال ترم عزیزم ب سلامتیانشاالله ک همیشه خوشحال باشیهم شما هم من و همه ادما❤️
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4161 خفه شو احمق @niniyar اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 @niniyar این فحش در مقابل بیشعوری تو خیلی کم بودنی نی یار باید تورو بابت گستاخیت تعلیق کنه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 امروز این تاپیک تو دومین خبر خوب روزم بود مبارکه ممنونم عزیزم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
شهرزاد۱۳۷۰ عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 1424 برامنم دعامیکنی اینماه باردارباشم ان شالله 🌱❤️ شمام بیای تاپیک خبر خوش بزنی ❤️🌱
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4161 این فحش در مقابل بیشعوری تو خیلی کم بودنی نی یار باید تورو بابت گستاخیت تعلیق کنه من فقط برای ایشون دعا خیر کردن در مقابل شعور و شخصیت نابودشو به نمایش میزاره@niniyar اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4161 خب زر زیادی زدی @niniyar شعور نداشتت.. اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5897 من فقط برای ایشون دعا خیر کردن در مقابل شعور و شخصیت نابودشو به نمایش میزاره@niniyar گوه نخور کجا دعای خیر کردی خفه شو کودن وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔