بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 عنوان جفت قدامی 1017 بازدید | 21 پست بچه ها من یازده هفته و ۶ روز هستمجفتم قدامی هست. یعنی نمیتونم طبیعی زایمان کنم؟ بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 1396/11/03 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 چه ربطی داره آخه میگن بعدا ممکنه حالا لولایینگ پیدا کنهیعنی ربط نداره واقعا؟ بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
maman_kocholo1 عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 7567 آخه میگن بعدا ممکنه حالا لولایینگ پیدا کنه یعنی ربط نداره واقعا؟ نه بابا منم قدامی بودم دکتر گفت میتونی طبیعی ولی سز شدم آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 نه بابا منم قدامی بودم دکتر گفت میتونی طبیعی ولی سز شدم ااااا چرا؟ بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
اسمانور عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 9890 طبیعی چیه بابا.سزارین شوطبیعی جفت قدامی باشه خلفی باشه هرجور باشه سخته حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 طبیعی چیه بابا.سزارین شو طبیعی جفت قدامی باشه خلفی باشه هرجور باشه سخته آخه دلم نمیخواد شکمم برش بخورههمش میمونه جاشحالا نمیدونم اصن چی پیش میاد ولی ترجیحم طبیعی هست بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
maman_kocholo1 عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 7567 ااااا چرا؟ نتونستم بچه م درشت بود و تو کانال تولد نشده بود آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 نتونستم بچه م درشت بود و تو کانال تولد نشده بود آهانمیگن بچه هایی که جفتشون قدامیه درشت ترن بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
*مامان_پرنس_مهراد* عضویت: 1391/08/20 تعداد پست: 5151 طبيعي تو ايران خيلي ريسكه برش سزارينم چيزي نيست مال من بعد دو سال خيلي كمرنگ شده ♥️👨👩👦👦🙏
maman_kocholo1 عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 7567 آهان میگن بچه هایی که جفتشون قدامیه درشت ترن نشنیده بودم آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
هدیه۹۵ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 2366 ربطی نداره قدامی به زایمان طبیعیبرا منم قدامی بود طبیعی زایمان کردم
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 طبيعي تو ايران خيلي ريسكه برش سزارينم چيزي نيست مال من بعد دو سال خيلي كمرنگ شده نمیدونم اون روز تا حالا همش فک میکردم چند ساعتی درد میکشم و بعدش تمومه ولی سزارین اذیت میشم بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
بهارزندگی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 427 ربطی نداره قدامی به زایمان طبیعی برا منم قدامی بود طبیعی زایمان کردم ممنون عزیزمخدا حفظش کنه.جنسیتش چیه؟ بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.
*مامان_پرنس_مهراد* عضویت: 1391/08/20 تعداد پست: 5151 نمیدونم اون روز تا حالا همش فک میکردم چند ساعتی درد میکشم و بعدش تمومه ولی سزارین اذیت میشم من سر سزارين اصلا اذيت نشدم با بيحسي بودم البته خيلي بستگي به كار دكترت داره ♥️👨👩👦👦🙏