2777
2789
عنوان

جفت قدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 21 پست
من سر سزارين اصلا اذيت نشدم با بيحسي بودم البته خيلي بستگي به كار دكترت داره

ممنون عزیزم

حالا ببینم چی پیش میاد

یهو کیسه آبم ترکید غافل گیرم کرد

یهو همون سزارین شد

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره..جفت منم لولایینگ بود رفته رفته که رحم بزرگتر بشه جفت هم به سمت بالاتر کشیده میشه نگران ن ...

خداروشکر

ممنون عزیزم

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

منم قدامی بودم ماه های اولم پایین بود با استراحت بالارفت دکترمم گفت تمام شرایط زایمان خوب طبیعیو داری اما سز کردم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
منم قدامی بودم ماه های اولم پایین بود با استراحت بالارفت دکترمم گفت تمام شرایط زایمان خوب طبیعیو دار ...

شما واسه چی؟

میترسیدی؟

شما واسه چی؟ میترسیدی؟

نه دیسک کمر داشتم غضروف استخوان دنبالچمم ورم دوشت درد داشتم پزشکم گفت بعد زایمان تو مشکل میفتی دردکمرو دنبالچه ات بیشتر میشه واس اون سز شدم والا که گفت لگنت بزرگه تواناییشم داری بچه ام سرش پایین بود وزنشم نرمال بود اما خوب نشد ولی سزارین هرچقدم که خوب باشه بازم عمله و بعدش شکم آدم دیرتر جمع میشه و تا چهل روز واقعا زائویی

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺