2777
2789
عنوان

جدا شم یان

414 بازدید | 33 پست

شوهرم دست بزن داره 

فقط موقع رابطه مهربونه 

زورش میاد من چیز برند بخرم ( من یکم تجمل‌گرا هستم)

بچه ننه اس 

اما چشم پاکه دزد،و معتاد نیست 

ولی من حسرت ی بغل ک،تهش ب رابطه وصل نشه ب دلم مونده 

دائم سر چیزای کوچیک لج لجبازی جنگ دعوا و...

فعلا بچه دار نشو

و خپاسته هاتو بگو

شمام رو خودت کار کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید از یک روانشناس کمک بگیرد 

و هردو روی خودتون کار کنید

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

برو همسرداری یادبگیر 

تجمل گرا هم نباش 

حس میکنم نصف این دعواها بخاطر همینه 

فقط برو همسرداری یادبگیر همین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برند؟!

با اینکه وضع مالیم از پدری خوب بوده و چیز برند ی چیز خیلی راحت بوده برام همیشه خریدش

ولی یاد ندارم تا حالا ی چیز برند خریده باشم و یا تو کفش باشم 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

اینجور موضوع ها شناخت رفتار ها میشه خیلی مهم هست اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین پیش حضوری سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برند؟!با اینکه وضع مالیم از پدری خوب بوده و چیز برند ی چیز خیلی راحت بوده برام همیشه خریدشولی یاد ند ...

چون شما من نیستی من از اول اینطور بودم ب گفته مامانم حتی از دوسالگی هر وقت دختر عمم چیزی می‌پوشید قفل و محو لباسش میشدم ک از کجا خریدی چجوری خریدی....