2777
2789
عنوان

جدا شم یان

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو همسرداری یادبگیر تجمل گرا هم نباش حس میکنم نصف این دعواها بخاطر همینه فقط برو همسرداری یادبگیر ه ...

ن حستونم اشتباه بخاطر دخالت های مادرش و بچه ننه بودنشه اکثر بحثا

زن،داری چی؟

زن داری چیه عزیزم 

گفتم همسرداری 

اگه اینستا داری پیج خانوم کشوری رو دنبال کن یکم آشناشی با همسرداری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
زن داری چیه عزیزم گفتم همسرداری اگه اینستا داری پیج خانوم کشوری رو دنبال کن یکم آشناشی با همسرداری

میگم این موضوع ی طرفه نیست ک فقط من یادبگیرم! 

وقتی اون آدم نیست

چون شما من نیستی من از اول اینطور بودم ب گفته مامانم حتی از دوسالگی هر وقت دختر عمم چیزی می‌پوشید قف ...

خوب عزیرم کسی که دلش چیزهای برند بخواد باید خودش هم کار کنه پول دربیاره شوهر غول چراغ جادو یا نوکر بابا نیس که

اگر بعضی از اختراعات بشر رو قبول نداشته باشه چی ؟؟؟دلش نخواد بچه یکساله رو دست کسی بسپره چی

دیگه اون وقت باید هر دو طرف کوتاه بیان شما جنس برند نپوش معمولی بپوش شوهرت هم بجای یک لباس دو تا بخره که نه سیخ بسوزه نه کباب

با این اوضاع مملکت زیاده خواهی ستمه

میگم این موضوع ی طرفه نیست ک فقط من یادبگیرم! وقتی اون آدم نیست

بله معلومه که یه طرفه نیست 

ولی شروعش معمولا با خانوم هاست 

چون این خانوم ها هستن که رابطه رو زنده نگه میدارن 

اگه دوسش داری برای رابطه تون تلاش کن 

اگه نداری و میخوای بری بحث فرق میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله معلومه که یه طرفه نیست ولی شروعش معمولا با خانوم هاست چون این خانوم ها هستن که رابطه رو زنده نگه ...

آدم عاشق پیدا کردنی نیست ساختنیه