2777
2789
عنوان

🔴💥⛔️⛔️بیاین نظر بدین خیلی مهم⛔️⛔️💥🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 101 پست
دختره چند سالشه؟😑چطور ندیده و نشناخته ،‌تو حتی چهرشم ندیدی بعد اسم اینو عشق میذاری؟افق کجاست من برم ...

پیدا کردی باهم بریم جان غلام حسن سر کوچتون

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید من موندم الان چیکارکنم

الان باید با خودت صادق باشی داداش گلم ! 

یکم عقلانی رفتار کن و منطقی فکر کن! 

آیا همچین عشق و علاقه ای صرفا از روی چت منطقی هستش ؟

اوک می‌دونی منطقی و .. نیست پس رابطه رو تموم کن! 

اگر اون دختر واقعا ارزشی برات قائل میشد مطمئن باش عکس می‌فرستاد برات! 

مذهبی و .. هم حتی اگر بود با حجاب می‌تونست بده 

هرچند عکس چیز خاصی نیست 

اگر واقعا دوست داشتنی باشه شماره و عکس و صحبت کردن تلفنی و .. همه چی در کنار هم باید باشه

( تو یک شهر هستید ؟)

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

وقتی با نا آگاهی خودتو وارد یه ارتباطی میکنی دنیا چاره ای جز این نداره تا تو اشتباهت رو متوجه بشی🥲

مشخصه یه روزایی رو درگیر همچین رابطه‌ای بودی

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان باید با خودت صادق باشی داداش گلم ! یکم عقلانی رفتار کن و منطقی فکر کن! آیا همچین عشق و علاقه ای ...

وای محض رضای خدا بمنم یه مشاوره ای بده بگو دختر انقد خر نبااش بگو الان جوگیری نتیتثلسذبتن دارم دیوونه میشم

وای محض رضای خدا بمنم یه مشاوره ای بده بگو دختر انقد خر نبااش بگو الان جوگیری نتیتثلسذبتن دارم دیوون ...

دختر انقد هر نباش برو تاپیکام رو در مورد پسرا و رابطه و .. رو بخون یکم آگاه شو