2777
2789

شوهرم وضع مالی خوبی نداره از یه طرف هم مهریه زن سابقشو میده

به مادرشوهرم حالا یه ارثی در حد سیصد میلیون رسیده اونو بخشیده به برادرش  

در حالی که همه بردار خواهراش ارثشونو گرفتن

میگم پسرش واجب بود یا برادرش

وضع برادرشم نسبتا خوبه

وا...

چرا ببخشه ب برادرش آخه...

آره من بودم ناراحت میشدم و میگفتم بعداینم هرکاری داری ب داداشت بگو نه من و شوهرم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخششی درکار بود حتما شما

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نه اصلا.عزیزم ارثیه ی خودشه اختیارشوداره 

نمیشه توقع داشت ازکسی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

واقعا باورم نمیشه کسایی هستن ک انقد حماقت میکنن

وقتی سهم مادرشوهرت ۳۰۰ بوده حتما سهم داداشه دوبرابر بوده و ۶۰۰ گیرش اومده دیگه

باز این چرا سهم‌شو ببخشه ب اون آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ادم چی بگه 

بره بگه چرا ارثتو ندادی به من ؟

میگه خب ارث بابامه دوس دارم برادرم بخوره تا اینکه بدم مهریه زنی که از پسرم جدا شده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حق داری ناراحت بشی 

حالا همه می ریزن سرت که اختیار مالش داره و مگه طلبکاری ؟ 

ولی تو هم یادت بمونه که اون اختیار مالش با خودش بود پس تو هم اختیار وقت و احترام و اعمالت با خودت هست می تونی بعد از این بدون هیج عذاب وجدانی برای مادر شوهرت کمتر وقت بزاری و کمتر براش کاری انجام بدی و کمتر براش دلسوزی کنی چون درسته ازش طلبکار نبودی ولی لطفی هم در حقتون نکرده که بهش مدیون باشی !  بعد از این دلتون برای زندگی خودتون بسوزه که هیچ دلسوزی ندارین! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!