2777
2789
عنوان

قرار آشنایی

100 بازدید | 6 پست

خانوما تو اولین جلسه قرار آشنایی باید چی بپرسم یکم راهنمایی میکنید

و اگر طرف مقابلتون خیلی باکلاس و پولدار باشه ولی شما معمولی باشید یعنی پدر و مادر من هردو فرهنگی بازنشسته هستن ولی طرف هم خودش هم خانوادش پولدار و سطح بالان نظرتون با این وصلت چیه؟

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

بدون اطلاع خانواده!؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه با خانواده ها داریم میریم صحبت کنیم

افرین مخفی اصلا روابط ازاد ورود نکن، اینم جهت همه خانما دقیق میگم حداقل چند دقیقه فکر کنند  دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران  آشنایی و عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران ها واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چی بپرسم قرار اول؟

نگرانیت درسته ،اینجور موضوع ها به اصلاح رفتاری ها مربوط میشه خیلی مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین چرا گفتم سه تا مشاور ! چون پیش سه تا مشاور خیلی راحت نتیجه میرسی