2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چی شد 😭 رفتی ؟؟؟

الان از پیشه دکترم اومدم گفت تا هفته دیگم باید استراحت مطلق باشم.گفت بهم این سونو برام قابل قبول نیست شاید لقاحت دیر انجام شده باشه واسه هفته دیگه باید باز برم😢😢😢😢😢تورو خدا برام دعا کن

الان از پیشه دکترم اومدم گفت تا هفته دیگم باید استراحت مطلق باشم.گفت بهم این سونو برام قابل قبول نیس ...

فقط استرس نداشته باش 

خوندم ک استرس جلوی رشد کردن رو میگیره 

ایشالله ک تا هفته دیگه صدای قلبشو میشنوی 

خیلی مواظب خودت باش 

آجیل و گوشت و میوه هم زیاد بخور 

من میدونم ک صدای قلبشو میشنوی 

خدا بزرگه عزیزم توکلت به خدا باشه 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
الان از پیشه دکترم اومدم گفت تا هفته دیگم باید استراحت مطلق باشم.گفت بهم این سونو برام قابل قبول نیس ...

نشینی گریه اینا بکنی هااا 😢😢 فکر کن  اصلا امروز نرفتی 

فکر کن واسه هفته دیگه نوبتت بوده

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
فقط استرس نداشته باش  خوندم ک استرس جلوی رشد کردن رو میگیره  ایشالله ک تا هفته دیگه صدای ...

قربون دل مهربونت ایشالله بوقت همین اذان توام صدای قلبشو بشنوی.خدا خودش ب منم کمک کنه .

نشینی گریه اینا بکنی هااا 😢😢 فکر کن  اصلا امروز نرفتی  فکر کن واسه هفته دیگه نوبتت بوده

چشم قربونت برم .چقد باهات احساس راحتی میکنم هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم😔

قربون دل مهربونت ایشالله بوقت همین اذان توام صدای قلبشو بشنوی.خدا خودش ب منم کمک کنه .

فدات بشم ایشالله 

خدا بزرگه ... میگن سوره یاسین خوبه 

من میخونم نی نی تورو اول از خودم دعا میکنم 😘😘

چشم قربونت برم .چقد باهات احساس راحتی میکنم هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم😔

عزیزمی ... هر وقت کاری داشتی یا حرفی داشتی بگو من هستم ... تو هم آبجی خودمی 😘😘

منم مثل خودت کسیو ندارم 😔

عزیزمی ... هر وقت کاری داشتی یا حرفی داشتی بگو من هستم ... تو هم آبجی خودمی 😘😘 منم مثل خودت کسیو ...

فداتشم من مهربونم.الهی ک خدا حاجتتو بده.مرسی ک دعام میکنی منم لایق باشم دعات میکنم.😍😍😍😍😍

نشینی گریه اینا بکنی هااا 😢😢 فکر کن  اصلا امروز نرفتی  فکر کن واسه هفته دیگه نوبتت بوده

سلام عزیزم خوبی؟

رفتی سونو؟ واسم دعا کن من باید سقطش کنم😔😔😔

منتظر سونوی هفته دیگم ،اخرین بار میرم سونو اگه سونوی قبلی تایید شد دارو میگیرم واسه سقط

😔😔😔😔منم فردا باید ازمایش بدم ک متوجه بشه خودش دفع میشه یا با دارو یا کورتاژ