2777
2789
 😔😔😔😔منم فردا باید ازمایش بدم ک متوجه بشه خودش دفع میشه یا با دارو یا کورتاژ

عزیزم انشالا خدا چند وقته دیگه با یه نی نی سالم زحمتای این چند وقت رو واست جبران کنه ،شما هم غصه نخور ،اینبار نشد انشالا سری بعد ،عوضش دیگه مجبور نیستی رعایت کنی ،عید رو راحت میتونی کیف کنی ،مسافرت بری ، بعد چندوقت با روحیه بالا دوباره اقدام میکنی ،بهترینا رو واست ارزو میکنم 

عزیزم انشالا خدا چند وقته دیگه با یه نی نی سالم زحمتای این چند وقت رو واست جبران کنه ،شما هم غصه نخو ...

کاش سقط اولم بود اخه این دومیشه ای بابا کدوم خوش گذرونی و استراحت😔😔😔😔ایشالله شمام مشکلی نداشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟ رفتی سونو؟ واسم دعا کن من باید سقطش کنم😔😔😔

سلام گلم 

چرا سقط ؟؟؟؟ رفتی سنو ؟ قلب نداشت ؟؟؟ 

چند هفته ای مگه 😢😢😢

من ٢١ همین ماه میرم 

تهوع اینا نداشتی مگه ؟؟؟؟

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
سلام گلم  چرا سقط ؟؟؟؟ رفتی سنو ؟ قلب نداشت ؟؟؟  چند هفته ای مگه 😢😢😢 من ٢١ همین ماه ...

سلام فدات.۹هفته و ۳ روزمه الان.اما ۷هفتگی جنینم مرده و رشد نکرده😔😔😔ایشالا خوش خبر باشی عزیزم

سلام فدات.۹هفته و ۳ روزمه الان.اما ۷هفتگی جنینم مرده و رشد نکرده😔😔😔ایشالا خوش خبر باشی عزیزم

ای وای 😢😢😢

نگقت دلیلشو ؟😭

مرسی عزیزم ... خیلی ناراحت شدم

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
ای وای 😢😢😢 نگقت دلیلشو ؟😭 مرسی عزیزم ... خیلی ناراحت شدم

قلبش تشکیل نشده😔دارم دیووونه میشم یه قطره خونم ازم نمیاد تا دوشنبه وقت دارم طبیعی بیفته اگه نه کورتاژ...از استرس دارم میمیرم