2777
2789

دوتایی باهم زندگی میکنیم

ده ساله پدرم فوت کرده . منم دلم میسوخت هرجا میرفتم باهم میرفتیم حتی باشگاه و استخر و .. طوری شده بود من دیگه هیچ دوستی نداشتم. عین زنو شوهر مدام باهم بودیم تو کارای خونه کمک میکردم هرجا میخواست بره میبردمش . از تفریح تا دکتر و .. هرچی داخل خونه خراب میشد پیگیری میکردم. الان دیگه شدم ۲۷ ساله

دیدم عمر و زندگی خودم‌رفته.. نه دوستی دارم نه مادرم دلسوزم بود بگه تو فکر زندگی خودت باش از جوونیت استفاده کن . همش میگفت چیکار واسم کردی؟ . یه باردلمو بدجور شکست. با طلبکاری و عصبانی گفت فکر کن شوهر کردی همههه چی صفر تا صد خونه وظیفه توعه!  تیر آخرم وقتی زد که داخل جمع دوستاش جلوی من گفت بچه از دشمن بدتره دشمن یه بار ضربه میزنه بچه ولکن نیس

از اون روز خیلی زده شدم. حتی دلم نمیخواد سیزده بدر باهاش برم بیرون . میگه زانوم درد میکنه دیگه نمیشینم غصه بخورم . دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم تا میام حرف بزنم‌میگه فلان وسیله خراب شده و زانوم درد میکنه فلان چیز تو خونه تموم شده و .. الی اخر . با دوستم میخوام برم‌بیرون میگه چی میشه منم بیام🫤

حق دارم بنظرتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید محترمانه بگید مادر اگه اشکالی نداره یکی دو ساعت با دوستم بیرون برم

دلگیر نشید ازش، جز شما کسی رو نداره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

پدر و مادرها همونطور که یه وقتایی اینجوری دلمونو میشکنن یه وقتایی هم خوب نشون میدن چقدر بهمون اهمیت میدن چقدر دوسمون دارن

کاش اون یه وقتایی هم از این حرفای نیش‌دارن نزنن

به هرحال هر آدمی ویژگی بد هم داره چه پدر و مادر باشن چه نه

من که تو موقعیت شما نبودم شاید شما هم حق داری اینقدر دلخور بشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا به فکر خودت نیستی؟؟

انقدر بهم عذاب وجدان داده . رفتم‌پیش مشاور حالم خیلی بود ولی هنوز به خودم حق نمیدادم گفت توم حق زندگی داری تازه از اونروز یکم سعی کردم به فکر خودم باشم

فردا هم دلم میخواد با دوستم برم بیرون راستش اصلا دلم نمیخواد با مامانم هم کلام بشم. ولی عذاب وجدان دارم بخاطر همین تاپیک زدم

مامانت هم. گناه داره توهم حق داری

بفرستش کلاس و جاهایی که با هم سن و سالای خودشم دوست بشه...

بعد ها دلت میسوزه

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

انقدر بهم عذاب وجدان داده . رفتم‌پیش مشاور حالم خیلی بود ولی هنوز به خودم حق نمیدادم گفت توم حق زندگ ...

بنظر من که گهگاهی برای خودتم تفریح کنی هیچ اشکالی نداره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پدر و مادرها همونطور که یه وقتایی اینجوری دلمونو میشکنن یه وقتایی هم خوب نشون میدن چقدر بهمون اهمیت ...

والا نشون نداده چقدر دوسم داره فقط خونه تمیز باشه و تفریح خودش به راه باشه. نمیگه جوونی دخترمو ازش گرفتم وو.. وگرنه اگه حس میکردم به فکر منم هست بازم هواشو نگه میداشتم و زده نمیشدم

مامانت هم. گناه داره توهم حق داریبفرستش کلاس و جاهایی که با هم سن و سالای خودشم دوست بشه...بعد ها دل ...

خیلی این حرفت ناراحت کنندس چون سالها من هوای مادرمو داشتم انگار من زاییدمش. الانم بفرستمش کلاس

از زمین به اسمون میباره

خیلی این حرفت ناراحت کنندس چون سالها من هوای مادرمو داشتم انگار من زاییدمش. الانم بفرستمش کلاساز زمی ...

چه ربطی داره

چه همه گااارد داری دختر جون زحمتی نکشیدی در قبال زحمتاش

بعدم عزیزم اینجا جلسه مشاوره نیست که بگی هر چی بگی تاییدت کنیم تبادل نظره. هر چی درست باشه به نظرمون همون رو میگیم.. البته خودتم اعتراف کردی تایپک زدی واسه رفع عذاب وجدان و تایید بقیه. باز من الکی گفتم بهت حق میدم که ناراحت نشی.. ولی تو انگار..

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️