2777
2789

طلا یا دلار یا سکه 

شما خودتون برای سرمایه گذاری چکار میکنین؟

لطفا با دلیل بگین

فقط اگه واسه طلا دلیلتون اینه که هم میشه استفاده کرد هم ارزش پول سیو میشه بگم من طلا نمیندازم😅

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا دلار سکه قراره بریزه پولتو نگه دار فعلا

هر سه تارو گفتین که😅

از کجا میدونین میریزه؟ با کجا میشه مشورت کرد

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

فکر میکنم دلار بهتر باشه بازم بهتره از کسی که تجربه خوبی توی سرمایه گذاری داشته بپرسی که درست راهنما ...

از کجا پیدا کنم همچین کسی رو؟

هر سه تارو گفتین که😅از کجا میدونین میریزه؟ با کجا میشه مشورت کرد

جنگ روانی بالا گرفته

فقط دارن با خبر توپ طلا و دلار سکه رو پر میکنن

غیر عادی شده

همیشه یه جهش بزرگ یه اصلاح داره و بعد مجدد جهش داره

الان جهششو کرده ، مونده ریزش 

بعدشم دوباره صعودمیکنه

جنگ روانی بالا گرفتهفقط دارن با خبر توپ طلا و دلار سکه رو پر میکننغیر عادی شدههمیشه یه جهش بزرگ یه ا ...

وای شما چقدر اطلاعات داری زهرا جان

میشه بگین از کجا میدونید،؟

کسیو نمیشناسی از اطرافیان؟ توی اینستا بگرد شاید پیجی باشه.

نه

قانونی کسی نیست.؟ مثلا مشاوری چیزی