سلام به همگی. منو همسرم بخاطر یکسری مسائلی یکماه هست که با خانوادم زندگی میکنیم و تا آخر ماه میریم خونمون. خانواده پدرم و مادرم خیلی اهل رفتو آمد هستن و خیلی مهمون دارن. همسزم مهمون میاد میره تو اتاق. نه دوست داره فامیلای خودشو ببینه نه فامیلای منو.با کلی جنگ و بحث تونستم دوجا عید دیدنی ببرمش. هیچ جا هم نمیاد. همه ازما دلخور شدن. من بشدت اهل معاشرت و رفتو آمدم و همسرم هیچ علاقه ای نداره. خیلی اذیتم. هرچی هم بهش میگم میگه تنها برو. داییم با داماداشون میان خونه مامانم اینا. همسزم نمیاد تو اتاق میمونه و من انقد خجالت میکشم 😔نا گفته نمونه خیلی اخلاقای خوب داره و این بدترین اخلاقشه
آخه شنیدم میگن داماد فلانی (اسم بابام) از آدم و جمعیت به دوره. شوهرم تحصیلکرده ست و چیزی کم نداره ول ...
هر کی اخلاقی و عادتی داره گلم بی خیال
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
من اصلا درونگرا نیستم ولی از جمع خجالت میکشم و احساس معذب بودن میکنم تو اتاق خودم یا خونه خودم احساس امنیت دارم سعی میکنم این امنیت رو از خودم نگیرم .
من اصلا درونگرا نیستم ولی از جمع خجالت میکشم و احساس معذب بودن میکنم تو اتاق خودم یا خونه خودم احسا ...
عزیزم موقع ازدواج اینو با همسزت در میون بذار. بخدا من خیلی اذیت میشم باورت میشه اکثرا قبل و بعد مهمونی تو عید گریه میکنم. حتی همسرمم عذاب وجدان میگیره سردرد میگیره ولی جمع گریزه
مهمون بیاد همسزتون از اتاق بیرون نمیاد؟ وای من که خیلی خجالت میکشم
به خدا دقیق شوهر منه مهمونام میا نمیا بیرون قبلا الان دیگه موقعی میان که این نباشه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم