2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع فامیل نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 81 پست
آخه شنیدم میگن داماد فلانی (اسم بابام) از آدم و جمعیت به دوره. شوهرم تحصیلکرده ست و چیزی کم نداره ول ...

هر کی اخلاقی  و عادتی  داره  گلم      بی خیال

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درونگراس رهاش کنین 😒😒😒

من اصلا درون‌گرا نیستم ولی از جمع خجالت میکشم و احساس معذب بودن میکنم تو اتاق خودم یا خونه خودم احساس امنیت دارم سعی میکنم این امنیت رو از خودم نگیرم .

پس ربطی به درونگرایی نداره 

وای بد نمیگن شوهرش غار نشینه؟

بگن! مردم همیشه دهنشون بازه

ببین من ۱۸ سالمه اصلا و ابدا علاقه ی جمع ندارم برا همه عجیبه فقط میتونم با دوستام بسازم بیرون بیرون برم بقیه هیچ 

پشت سرم رفتن گفتن، معتاده افسرده ست شکست عشقی خورده ببرش روانپزشک 

کلا همچی میگن 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

من اصلا درون‌گرا نیستم ولی از جمع خجالت میکشم و احساس معذب بودن میکنم تو اتاق خودم یا خونه خودم احسا ...

عزیزم موقع ازدواج اینو با همسزت در میون بذار. بخدا من خیلی اذیت میشم باورت میشه اکثرا قبل و بعد مهمونی تو عید گریه میکنم. حتی همسرمم عذاب وجدان میگیره سردرد میگیره ولی جمع گریزه

بگن! مردم همیشه دهنشون بازهببین من ۱۸ سالمه اصلا و ابدا علاقه ی جمع ندارم برا همه عجیبه فقط میتونم ب ...

عزیزم ادمی که ازدواج میکنه خیلی فرق میکنه!

میشه مهمون میاد خونش بگه نیا من از جمع بدم میاد؟

همش باهم دعوا داریم آخه بقیه فکر میکنن همسرم احترام نمیذاره. خیلی ناراحتم. مدام عیدا جنگ و دعوا داری ...

شوهر منم خر سال عید رو بهم زهر میکنه

کم آوردم از بعضی اخلاقاش بد بودنش🥹🥹🥹

مهمون بیاد همسزتون از اتاق بیرون نمیاد؟ وای من که خیلی خجالت میکشم

به خدا      دقیق   شوهر منه      مهمونام میا نمیا بیرون      قبلا  الان دیگه   موقعی میان که این  نباشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
بگن! مردم همیشه دهنشون بازهببین من ۱۸ سالمه اصلا و ابدا علاقه ی جمع ندارم برا همه عجیبه فقط میتونم ب ...

عزیزم ♥️ آخه نسل ما اینو قبول نمیکنه. آخه مردم احترام میذارن میان دیدن. رفتار همسزم میشه بی احترامی به دیگران.