2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع فامیل نمیاد

898 بازدید | 81 پست

سلام به همگی. منو همسرم بخاطر یکسری مسائلی یکماه هست که با خانوادم زندگی می‌کنیم و تا آخر ماه میریم خونمون. خانواده پدرم و مادرم خیلی اهل رفتو آمد هستن و خیلی مهمون دارن. همسزم مهمون میاد میره تو اتاق. نه دوست داره فامیلای خودشو ببینه نه فامیلای منو.با کلی جنگ و بحث تونستم دوجا عید دیدنی ببرمش. هیچ جا هم نمیاد. همه ازما دلخور شدن. من بشدت اهل معاشرت و رفتو آمدم و همسرم هیچ علاقه ای نداره. خیلی اذیتم. هرچی هم بهش میگم میگه تنها برو. داییم با داماداشون میان خونه مامانم اینا. همسزم نمیاد تو اتاق میمونه و من انقد خجالت میکشم 😔نا گفته نمونه خیلی اخلاقای خوب داره و این بدترین اخلاقشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش باهم دعوا داریم آخه بقیه فکر میکنن همسرم احترام نمیذاره. خیلی ناراحتم. مدام عیدا جنگ و دعوا داری ...

ب فکر بقیه اهمیت نده وگرنه زندگیت جهنم میکنی

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

ب فکر بقیه اهمیت نده وگرنه زندگیت جهنم میکنی

آخه شنیدم میگن داماد فلانی (اسم بابام) از آدم و جمعیت به دوره. شوهرم تحصیلکرده ست و چیزی کم نداره ولی خودشو عین بچه ها قایم میکنه 

آخه شنیدم میگن داماد فلانی (اسم بابام) از آدم و جمعیت به دوره. شوهرم تحصیلکرده ست و چیزی کم نداره ول ...

بابااع عادیه 

فوقش بگو علاقه ی ندارم کلا تو جمع باشه 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

بیخیال   شوهر منم نمیا   الان  25"ساله   جهنم  نمیان   خودم و دخترم  میرم  همه جا

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم