هرچی ابمیوه و شکلات خوردم اثر نمیکنه چیکارکنم دیگه کم کم گریه ام میگیره تا حالا تو این ماه دوبار اینجور کرده رفتم ضربان قلبشو گوش دادم راحت شدم الان باز خجالت میکشم بگم بریم ضربان قلبشو گوش بدیم خیلی حساس شدم ؟
مرسی عزیزدلم فداتشم خدا همه بچه ها رو برا پدر مادرشون حفظ کنه انشاالله هیچ مادری با بچه امتحان نشه
آمین🥰😍😇😘
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تکون خورد عزیزم خدا روشکر ابمیوه خنک یهو سر کشیدم دراز کشیدم یک ربع بعد تکون خورد
خدا راشکر
عزیزم یه سونو بیوفیزیکال برو اون حرکت بچت رو کامل چک میکنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .