2777
2789
عنوان

ازصبحه بچم تکون نمیخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 82 پست
شاید خسته شدی من وقتهایی ک خسته میشدم تکوناش کم میشدچ غذایی بیشتر تو این دوره علاقه داشتی اونو بخور ...

مرسی منم الان اب یخ میخورم چون دختر منم به سرما حساسه سردم شدنی خودشو جمع میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشاالله به زودی یه همسر عاقل و مومن قسمتت میشه و این حس شیرین و تجربه میکنی

مرسی گل❤️ایشالا کوچولو تو هم حالش خوبه🤌❤️

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

از صبح خیلیه نمیخوام نگرانتون کنم اما بیشتر دست دست نکن پاشو برو خجالتم نداره شما در قبال اون بچه مس ...

خیلی نگرانم کاش این چهار هفته زودتر بگذره بیاد جلو چشمم خیالم راحت بشه 

حتما حتما برو دکتر، یا اورژانس بیمارستان صدای قلب مهم نیست، باید نوار قلب بگیری ازش خدای نکرده خطر ب ...

تو این درمانگاهه نوار قلب نمیگیرن صدای قلب مگه نشونه سلامت بچه نیست؟

هفته ات بالاست و به نظرم خجالت نکش... اما میتونی صبر کنی چون اکثرا روز میخوابن شب تکون میخورن😁 ساعت ...

باشه عزیزم پس تا صبح صبر میکنم خدا کنه زودتر تکون بهوره دق میکنم تا صبح طول بکشه

تو این درمانگاهه نوار قلب نمیگیرن صدای قلب مگه نشونه سلامت بچه نیست؟

نه عزیزم ،تو 30 هفته به بعد اگر بچه تکون نخوره یا کم بشه فقط با نوار قلب مشخص میشه

چون ممکنه بند ناف دور گردنش باشه یا جفت مشکلی داشته باشه که بچه تو خطره 

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
نه عزیزم ،تو 30 هفته به بعد اگر بچه تکون نخوره یا کم بشه فقط با نوار قلب مشخص میشهچون ممکنه بند ناف ...

وای خدا خودش رحم کنه اگه خدای نکرده بند ناف اینا باشه بچه ۳۴ هفته کامل میمونه؟

وای خدا خودش رحم کنه اگه خدای نکرده بند ناف اینا باشه بچه ۳۴ هفته کامل میمونه؟

انشاالله که چیزی نیست بیخود نگران نکن خودتو ولی بازم اگر خدای نکرده مشکلی باشه از الان بچه صد درصد میمونه و نهایت دو روز بستری میشی و آمپول ریه میزنند ،مشکلی از این بابت نداشته باش ولی حتما برو بیمارستان 

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.