2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 73 پست
عزیزم اصلا عذاب وجدان نداشته باش، تو خیلی‌ بچه بودی و طبیعی بوده کارت خدا رو شکر که خودت فهمیدی. کام ...

نه خداروشکر ک بازم فقط در حد پیامک بود وگرنه دیگه خودکشی میکردم از عذاب وجدان

دقیقا دارم همینکارو میکنم محیط بهتری برای بچم و خودم و شوهرم بسازم

به مرور همسرتون هم بهتون محبت میکنه مطمئن باش 

فقط محبتهات واقعی باشه از دل برآید لاجرم بردل نشیند 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز دلم فقط تو نیستی با این افکار حق زندگی رو از خودت نگیر واقعا میگم شوهرت و دوست داری؟بچه ...

آره معلومه ک دوسشون دارم فقط شوهرم بخاطره خانواده ش خیلی اذیتم میکنه

داشتم فکر میکردم ک یه روز بگم و ازش حلالیت بگیرم خیلی عذاب وجدان دارم

گند میزنی به زندگی خودت وشوهرت

نکن این کار رو

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
آره شوهرم یسری اخلاقای خیلی خیلی بدی داره پشتم نیس توانایی نه گفتن نداره زیادی ساده و بی سیاسته ازش ...

سخته ولی تو میتونی انشاءلله خدا خودش کمک میکنه همه چی بهتر میشه و زندگیتون پر از عشق میشه😍😙

به مرور همسرتون هم بهتون محبت میکنه مطمئن باش  فقط محبتهات واقعی باشه از دل برآید لاجرم بردل ن ...

الان من خیلی باهاش بهتر شدم اون رابطه تاثیر بدی روم گذاشته بود ازش دور شده بودم الان سعی میکنم خوبیاشو ببینم ولی بدی های داره ک واقعا آزارم میده

همش با خودم درگیرم نمیتونم بخوابم همش میگم خاکبرسرم چرا اینکارو کردم

خب دیگه حالا گذشته و تموم شده، خودت رو ببخش و با خودت آشتی کن.
تازه خوبیش اینه در آینده هم هروقت دلت خواست این مدلی بلرزه یاد این روزای سخت میافتی و دلت کلا بساطش رو جمع می کنه.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
الان من خیلی باهاش بهتر شدم اون رابطه تاثیر بدی روم گذاشته بود ازش دور شده بودم الان سعی میکنم خوبیا ...

گل بی عیب خداست

کسی دیدم همسرش اینطوری بود ومشکلات بیشتر از شما خانوم گفت فقط با محبت تونستم همسرم بهتر کنم وزندگیم تغییر بدم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آره معلومه ک دوسشون دارم فقط شوهرم بخاطره خانواده ش خیلی اذیتم میکنه

خوب خوبه دوست داری شوهرتو

همین کافیه زندگی تو با فکر و گذشته خراب نکن

من کسی رو میشناسن که شوهر داره ولی دلش جای دیگه ست شکر کن که دلت گیر نیست یه احساس حتی رابطه گذرا ارزش نداره باور کن به خودت وقت بده سنت بده بالا کم کم جور دیگه میبینی مسائل رو

استارترصبح به این زودی اومدم که خواهش کنم به شوهرت چیزی نگی. یعنی از نظر شرعی هم حتی حق نداری بهش بگی. 

با گفتنش یک عمر زندگیتو خراب میکنی .بذر شک و بی اعتمادی توی دلش کاشته میشه.

هرگز هرگز هرگز نباید بگی و نگو

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲