2777
2789
عنوان

کیا بیدارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم ایشالله قسمت همه دوستان بشه .. ولی واقعا لحظات پر استرسی یه .. با وجود این همه سونو گراف ...

بزار نی نی رو بزارن توی بغلت همه اینا یادت میره سزارینی یا طبیعی؟؟

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
منم بیدارم ، امروز زایمان دارم خیلی استرس دارم از فکر و خیال سردرد گرفتم و یه لحظه نمیتونم‌چشم رو هم ...

ای جااااانم

لذت ببر عزیزم تکرارنشدنیه

انشالله به سلامتی باشه

اگه میدنستی بعدش چقد باید بیخوابی بکشی الان تخت میخوابیدی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منم بیدارم ، امروز زایمان دارم خیلی استرس دارم از فکر و خیال سردرد گرفتم و یه لحظه نمیتونم‌چشم رو هم ...

عزیییییزم مبارکه استرس نداشته باش که خدانکرده فشارت سرعمل بالامیره خیلی چیزراحتیه حتی راحت ترازاونی که فکرش وبکنی عکس نی نی روواسمون بزار

پسرم نمیخوابه منم بیدارم

همدردیم

چندوقتشه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
عزیییییزم مبارکه استرس نداشته باش که خدانکرده فشارت سرعمل بالامیره خیلی چیزراحتیه حتی راحت ترازاونی ...

ایشالله برام راحت بگذره ، اگه وقت کنم و با وجود یه تازه وارد که هیچ تجربه ایی از حضور نازنینش  ندارم ، بتونم چشم 

منم حامله ام ، بیخوابی سخته اصولا حامله ها بی خوابن من بچه اولمه شما چی؟

من تو حاملگی قد تمام عمرم خوابیدم😁

اما الان نینی داره از دماقم درمیاره