2777
2789
عنوان

کیا بیدارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان زندگی مو گذاشتم دوستان

لینک بده

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منم بچم گلاب به روتون ...داشت، دیگه خوابم نبرد

اخی جانم خداحفظش کنه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منم بیدارم ، امروز زایمان دارم خیلی استرس دارم از فکر و خیال سردرد گرفتم و یه لحظه نمیتونم‌چشم رو هم ...

وای چه لحظه خوبی پس امروز بعد چند ماه چشم انتظاری نی نی ناز و میبینی تبریک میگم پیشاپیش😙😙

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد

نمیدونم با این بدن بی جون چه جوری میخوام سزارین کنم .. دیروز از صبح که چشمم و باز کردم برای رفع استرسم فقط او خونه کار کردم تا ۲ شب .. الان از ساعت ۴ بیدارم و دارم برای یه ساعت اضافه خوابیدن با خودم کلنجار میرم 

منم حامله نیستما مجردم ولی ببخشید همیش دسشوییم میاد نمیذاره بخابم پامیشم میرم دسشویی ام دیگه خوابم م ...

حتما سردیتون می‌کنهعرق نعنا بخورید

منم بیدارم ، امروز زایمان دارم خیلی استرس دارم از فکر و خیال سردرد گرفتم و یه لحظه نمیتونم‌چشم رو هم ...

ای جونم به سلامتی.

التماس دعا.

شب به استرس الانت میخندی. وقتی رووی مهتابیه نی نی تو ببینی. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من خواب بودم پریدم از خواب

خب بخواب باز

پیش پیش پیش

منم بیدارم. یه ذره ظهر خوابیدم الان دارم تاوانشو پس میدم

دیگه ظهرابی نخواب

وای چه لحظه خوبی پس امروز بعد چند ماه چشم انتظاری نی نی ناز و میبینی تبریک میگم پیشاپیش😙😙

ممنون عزیزم ایشالله قسمت همه دوستان بشه .. ولی واقعا لحظات پر استرسی یه .. با وجود این همه سونو گرافی و آزمایش انگار تا با چشم خودت نبینی خیالت راحت نمیشه