2777
2789
عنوان

کیا بیدارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=52392691]خدا کنه ، سزارینم [/QUOTتوکلت به خدا باشه مطمعن باش همه چی در نهایت ارامش و راحتی تموم میشه خدا این حس خوب و قسمت همه ارزومندا بکنه وای دختر استرس و بی خیال بگیر بخواب که فردا شب خواب نداری از من گفتن بود 

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
بچم دیووونم کرده ..تا همین الان نخوابیده😭😭😭😫

مال منم همینطور😥😥😥

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

منم بیدارم توی دو روز ۳ ساعت نخوبیدم دارم میمیرم برا خواب شوهرم خونه نیس ماموریته خوابم نمبیره 😭😭😭😭😭

خدایا عزیزانم رو برام حفظ کن با جون و دل دستشون دارم عاشقتم خدددددددا 
خب بخواب

دخترم نمیخوابه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
[QUOTE=52392691]خدا کنه ، سزارینم [/QUOTتوکلت به خدا باشه مطمعن باش همه چی در نهایت ارامش و راحتی تم ...

باید سعیم رو بکنم .. ممنون از همه دوستان .. برم کمی دعا بخونم و تلاش کنم دو ساعتی بخوابم .. ایشالله خدا به همه اون عزیزانی که منتظر وجود یه فرشته تو زندگیشون هستن هر چی زودتر هدیه کنه