2777
2789
عنوان

کسی پول داده ب دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 77 پست
حرزبگیر

تاثیری نداشت ،هیو تاثیری هیچ تاثیری

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من پارسال ی دعانویس فوق العاده کاردرست پیدا کردم و ازشون طلسم گرفتم کارم درست شد یعنی ذوق زده بودم اینم بگم شش میلیون پول دادم بماند خورده خورده هم مقداری پول دادم اما امسال که مشکلی برام پیش اومد ب گذشته فک میکنم میبینم من همون سال تاوان دادم دقیق بعد ازی ماه بدترین اتفاق زندگیم افتاد اما نفهمیدم بخاطرطلسم بود الان بعداز ی سال دوباره دارم تاوان میدم و توبه کردم خدامنو ببخشه 😒ب خودم قول دادم نرم سمت اینکارا فقط دعا و ختم و....

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

فامیل مادخترش فرارکردبعد پدرومادرش رفت دعاگرفت به درخت آویزون کردپس برگشت😏

وای خدا کنه جواب بده هیچ راهی ندارم بنی میشه مشکلم حل بشه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

دوستان من پارسال ی دعانویس فوق العاده کاردرست پیدا کردم و ازشون طلسم گرفتم کارم درست شد یعنی ذوق زده ...

کدوم شهر 

فکر نکنید من مذهبیم ولی هرکس دیدم رفته دعا نوشته یا رفته سراغ دعا نویس بعدش زندگیش بد شده فکر کنم خد ...

مگه آشتبه الان 😕

وای خدا کنه جواب بده هیچ راهی ندارم بنی میشه مشکلم حل بشه

پیش کسی که قویه بایدبری اون آقاافغان بودازقوم پشتون کارش حرف نداشت 

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋