2777
2789
عنوان

بین دوراهیم ب خواهرم چی بگم

371 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من میخوام برم باشوهرم ی لباس مجلسی بخرم برگردم خواهرم مانتو میخواد گفت منم باشما بیام ولی من قسمت مانتوها نمیخوام برم چون شوهرمم باهامه سختمه ،الان نمیدونم ببرمش یا بهونه بیارم؟

کاش خواهر منم باهام همراهی میکرد تو این جور چیزا از بس بهونه شوهرشو اورد که خوابه خونه نیست فلان بهمانه ـدسگه با دوستم میرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی روز دیگه باهاش  برو خرید مانتو 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کاش خواهر منم باهام همراهی میکرد تو این جور چیزا از بس بهونه شوهرشو اورد که خوابه خونه نیست فلان بهم ...

منم همینطور 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم همینطور

💔💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهش بگو سمت مانتوها نمیرم.منم یبار مامانمو بردم نتونستم صاف واسه خودم خرید کنماز اون موقع نبردمش دیگ ...

خودمم میدونم قراره اذیت بشم جاهایی ک من خرید دارم ممکن غر بزنه،مجبورم چندتا جابرم الکی،فقط عذاب وجدان دارم نکن کارم اشتباهه،خواهرم تنهاس نبرمش گناه کنم

ی روز خودت و شوهرت برید لباس مجلسی بخر 

فرداش با خواهرت برو مانتو بخرید

راهمون ب هم دوره عزیزم،نزدیک نیستیم روزی ک اون هست من نیستم روزیم ک من هستم اون نیست

خب امروز ک هستش باهاش برو ک مانتو بخره 

شما ک همیشه کنارت شوهرت هست فرداش برو برا خودت لباس بخر

راهمون ب هم دوره عزیزم،نزدیک نیستیم روزی ک اون هست من نیستم روزیم ک من هستم اون نیست

کلا حواست ب خواهرت باشه گناه داره 

اگه نیاز نداشت ب زبون نمی آورد 

دلشو نشکن