2777
2789
عنوان

دکتر زنان قزوین

100 بازدید | 5 پست

من مشکل هورمونی دارم هردکتری رفتم تاثیر نداشت خوب نشدم هورمون مردونه صورتم زیر‌گردنم مو درمیاد پریودیم سه ماه نشدم هر‌دکتری‌میرم‌جواب‌نمیگیرم یه دکتر‌خوب قزوین معرفی کنید خداخیرتون بده بخدا‌ دعاتون میکنم

یه دکتر آقا هست دکتر ماهوتی من تعریفش زیاد شنیدم. اما فکر کنم شما باید بری دکتر غدد 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دکتر علمی زاده رو تعریفش رو خیلی شنیدم

یکی از دوستام پیش انوری آذر میره اما زیاد راضی نیست. 

قبلا خودم پیش نوروزی رفتم قرص پروژسترون داد برا سه ماه ی ماه بعد اوکی بود اما باز مشکلم برگشت

ولی به نظرم برای چکاپ برو پیش فوق تخصص غدد

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل‌هورومونه‌مردونس

برو دکتر غدد . منم موی زائد دارم زیر گلوم اما زیاد نشدن فعلا . یبارم لیزر کردم ک نصف ول کردم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دکتر علمی زاده رو تعریفش رو خیلی شنیدمیکی از دوستام پیش انوری آذر میره اما زیاد راضی نیست. قبلا خودم ...

دقیقا منم میرم دوباره برمیگرده 🥲

پیش فریبا حیاتی میرفتم