2777
2789

تا یه ساعت اجاره دیر میشه سریع زنگ میزنن!!

خب بابا لامصب یه دیقه تنفس بده بلکه یکی اون لحظه کار داره😕😕

با وجودی ک چیزی عقب نیوفتاده تا موعدش میرسه زنگ میزنه😒😒 منم بهش گفتم اقای فلانی مگه تاحالا عقب افتاده چیزی؟ اونم سرسنگین جواب داد ک نه راضی بودم خب راضی بودی چرا هی زنگ میزنی شوهرمم دعوام کرد گفت چرا اینجور گفتی ☹☹☹ عصبی شدم دیگه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خوبه من صاب هونم خوبه طبقه بالا میشینه تنهاس دو تا دختراش پارسال فوت شدن البته همیشه اینجا نیست تهرانه با پسرش بعد وقتایی که میاد توقع داره شبا برم پیش شبخوابم مستاجری خوش نیست

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

خوب گفتی شما ولی صاحب خونه ها هم حق دارن در شرایط حال حاضر مثلا موردی میشناسم آقای دندونپزشک دو ماهه اجارشو نمی‌ده و سر می‌دوونه مطمینا صاحبخونه مستاجر بعدی که بیاد شرایط سفت و سخت ترس قرارها بزاره براش دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قبلا که مستاجر بودیم شب قبل موعد اجاره پیام میداد سلام خوبی اقای فلانی😐🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این خوبه من صاب هونم خوبه طبقه بالا میشینه تنهاس دو تا دختراش پارسال فوت شدن البته همیشه اینجا نیست ...

عزیز الان دیگه مستاجر ی خوش نشینی نیست با قیمت ها که ثانیه ای بالا میره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

آخ...یه پسری خونه خواهرشو داد ب ما اجاره...خودش ب جای ما اجاره میداد ب خواهرش...۸ماه اجاره ندادیم بهش...نگو بنده خدا خواهرش یقشو گرفته ک چرا ایطور کردی ...گفته بود طرفت منم ومنم قولنامه کردم ...اونها تازه تشکیل خانواده دادن

خوب گفتی شما ولی صاحب خونه ها هم حق دارن در شرایط حال حاضر مثلا موردی میشناسم آقای دندونپزشک دو ماهه ...

وقتی داره میگه سر وقت پرداخت می‌کنم حقه چی داره ؟

حالا چون مستاجر هست باید رو سرش سوار باشه ؟