دلــآدام مدیر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 عنوان چرا نی نی سایت اینجوری شده | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست کسی که کاربری جدید بزنه تاپیک هایی ک میزنه زود منتشر نمیشن و باید صبر کنن!!حتی کامنت ها😐 خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی. 1404/01/11 | 15:45 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 چند تا کاربری داری شما که مال 1400جدید نیستی قرار نیس من باشمکلی ادم اینجا هستن نباید بهشون احترام گذاشت؟ خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 نی نی یار تورو خدا رسیدگییییی کن الان تعلیقم میکنه 😂 خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.
ترنم۹۷ عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 4461 قرار نیس من باشمکلی ادم اینجا هستن نباید بهشون احترام گذاشت؟ چرا ولی خودشون میتونن تاپیک بزنن انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید
دخترءاقیانوس عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7456 فک کن وسط دعوا بگه بزودی منتشر میشود😂 پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 عه؟من فکر می کردم از اول همین بوده نه بابا خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 فک کن وسط دعوا بگه بزودی منتشر میشود😂 😂😂😂😂😂😂😂 خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 556 چرا ولی خودشون میتونن تاپیک بزنن الان مشکل شما با چندتا کاربری داشتن من چیه؟باید از شما اجازه بگیرمعجبا خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.