piazdagh مدیر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 10218 عنوان از چه چیزی برای سفید کردن نواحی | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست بدن مثله زیر بغل ، کشاله ران و نواحی زیر شکم استفاده کردید ؟؟؟؟ از هر کرمی استفاده کردید و نتیجه گرفتید لطفا بگید به همراه قیمتشبا تشکر به زمانبندی خدا شک نکن❤️ 1404/01/11 | 14:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7716 میگه من صورتی وسفیدم😄 دستمو که کنار ظرف شیر میگیرم رنگا شون تفاوتی نداره🗿
piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 10218 ببین من از هر چی کرم روشن کننده که بگی استفاده کردم اوایل جواب میدادن بهتر میشدن بعد چند ماه باز دوب ... من این دوتا ناحیه پودر موبر از این بسته بندی میزنم یکمممممممم بهتر شده ولی کاگل درست نشده به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 من برای سرزانوهام از کرم سفید کننده استفاده میکنم واسکراپ بدن تاحالا که خوب بوده ده دوازده روز شروع کردم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 پودر واجبی یا همون نوره زرنیخ دار زرد رنگ بوش خفه کننده اس اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7716 من برای سرزانوهام از کرم سفید کننده استفاده میکنم واسکراپ بدن تاحالا که خوب بوده ده دوازده روز شروع ... اسم کرمه رو میگی🌚💗؟
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 اسم کرمه رو میگی🌚💗؟ تبلیغ نمیشه؟ اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
حوری_بهشت عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 6171 من این دوتا ناحیه پودر موبر از این بسته بندی میزنم یکمممممممم بهتر شده ولی کاگل درست نشده درست نمیشه لیزر بهتر میکنه اما لیزر هم موهای زائد رو به کل از بین نمیبره باردار هم که بشی کل لیزر رفتنات پوچ میشه تیرگی یه چیز طبیعیه اغلب آدما دارن حتا آقایون دارن من چندین نفر آقا دیدم تو فیلم اون ناحیه تیره بود خیلی براشون عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 8237 الان یکی میاد میگه من سرخ و سفیدم شما مگه تیرگی دارید؟ اره عزیز دل ما تیرگی داریم 😑عزیزم از لایه بردار بدن استفاده کردید؟ میگن خوبه روشن میکنه منم استفاده کردم ولی خیلی تاثیر ندیدم فقط جوشای زیر پوستیم رو ریخت بیرون ایشالا ک خیره
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 درست نمیشه لیزر بهتر میکنه اما لیزر هم موهای زائد رو به کل از بین نمیبره باردار هم که بشی کل لیزر ر ... چندین نفر اقارو چجوری دیدی😂😂🤔🤔 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 نه بابا بگو خواهرم محصولات نفیس میفروشی اون برام اورد هم کرم هم اسکراپ والا زانوهام کلی تغییرکرده اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5065 بمنم میگی گفتم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.