2777
2789
عنوان

بارداری

65 بازدید | 7 پست

سلام من تازه زایمان کردم مادرم اومده پیشم از اون طرفم‌ خواهر شوهرم شوهرم رفته آورده بعد مامانم با خواهر شوهرم‌ نمیسازه هی اینو گفت این کارو کرد واقعا دیگه نمی کشم درضمن خواهر شوهرم دختر بدی نیس خیلی منو راهنمایی کردش ولی یه مقداری فضول هی آمار خونه منو به اون یکی خواهراش میده چه تدبیری انجام بدم چون واقعا خودمم موندم بچمم ناآرامه وسط ما آدما گیر کرده حس می کنم نا آرامه به خاطر شلوغی دورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرت دیگ چرا آوردی

خودش اومده یعنی شوهرم آورده مامانمم میگه دیگه جا من نیست  اونم رفتش منم خواهر شوهرم کم محلی دادم گذاشت رفت چون پای بچم در رفته میخاست بمونه اونو ببریم دکتر الان دچار عذاب وجدان شدم با مهمون اینجوری کردم 

خودش اومده یعنی شوهرم آورده مامانمم میگه دیگه جا من نیست اونم رفتش منم خواهر شوهرم کم محلی دادم گذا ...

مامانا کلا رد دادن مامان منم به جای بزرگی کردن همش لج میکن ... همون خودتو شوهرت ببریدش ... بعدا از دل خواهرشوهرت در بیار

مامانا کلا رد دادن مامان منم به جای بزرگی کردن همش لج میکن ... همون خودتو شوهرت ببریدش ... بعدا از د ...

ولی دلم واسش سوخت چه قدر خونه رو تزیین کرده بودش بنده خدا سر آشپزی با مامانم‌ بحثش شده بود که مرغ‌‌ نصفه بریزم‌ اون می گفت کامل بریز خلاصه که روزای سختی گذروندم‌ الانم‌ خیلی ناراحتم منم خوب حق دارم گمی واسه خودم‌ باشم دوست دارم با بچم ارتباط بگیرم تو تن همه بودش جز خودم