2777
2789
عنوان

هی به من میگه بچه بیار اخه به توچه

208 بازدید | 35 پست

یسری از فامیلا همسرم همش میگن بچه بیار

یدونه دارم 

بعدازبس گفتن دیگه شوهرم میگه بگو من میخوام بچه پسرشما قبول نمیکنه منم همینو گفتم بازم به من میگن گولش بزن🫤بچه بیار

دقیقا چه خیر وشری برا اونا داره که هی زر زر میکنن؟

من واقعا نه حوصله بچه دارم نه وضعیت مالی

شوهرمم گفت نمیدونم چکنم

شماهم مثل اونا پرو میشدی میگفتی بچه خرج داره اگه شما متقبل میشین به روی چشم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم مثل اونا پرو میشدی میگفتی بچه خرج داره اگه شما متقبل میشین به روی چشم

میگن روزی رو خودش میاره شوهرمم گفت بچه گوه خورده که روزی بیازه فقط خرج ودردسر میاره بعد بهش میگن کفر میگی

میگن روزی رو خودش میاره شوهرمم گفت بچه گوه خورده که روزی بیازه فقط خرج ودردسر میاره بعد بهش میگن کفر ...

وای😅😅

زندگی الان سخت شده به اندازه کافی یه بچه هم اضافه بشه واویلا 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خب اینو ک خودمم گفتم شما دقیقا به کدوم نکته خواستی اشاره کنی الان؟!

منظورم اینه دیگه در این حد هم نباید جواب داد

اون شعورش در همین حده

بگو خیلی دلت میخواد خودت بیار

بگو مسئله شخصی بین خودمو شوهرمه

بگو صلاح کار خویش خسروان دانند

ولی نگو سگ و گربه 😃😃

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

فامیل همسرت رو همسرت باید جواب بده. 

شوهرم من باشه می‌گه اونش به خودمون مربوطه. 

یا من باشم کلا سکوت میکنم جواب نمیدم... 

دو راه بیشتر نداری یا اصلا جواب ندی، یا حرف کوبنده با مفهوم به شما چه بگی. اشتباه ترین کار توصیح دادنه...

مهربان باشیم   
منظورم اینه دیگه در این حد هم نباید جواب داداون شعورش در همین حدهبگو خیلی دلت میخواد خودت بیاربگو مس ...

اتفاقا اینجور ادما یه بار بد و بی ادبانه جواب بدی کم میارن سری بعدی میگن بااین دهن به دهن نزاریم چون میدونن مراعاتشون نمیکنی 

من ی بار مادرشوهر خواهر شوهرم برداشت گفت چرا بچه نمیاری

گفتم خرجش شما میدی یا سیسمونی هرکدوم میدی بگو اقدام کنم دیگهههه بار اخرش شد همچین ک کم آورد 

اتفاقا اینجور ادما یه بار بد و بی ادبانه جواب بدی کم میارن سری بعدی میگن بااین دهن به دهن نزاریم چون ...

هرکسی ی اخلاقی داره

شاید ب نظره شما این مدلی خوبه

ولی ب نظر من اگه منم بی ادبانه جوابشو بدم پس دیگه چه فرقه من چ فرقه اون؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸