2777
2789
عنوان

هی به من میگه بچه بیار اخه به توچه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
هرکسی ی اخلاقی دارهشاید ب نظره شما این مدلی خوبهولی ب نظر من اگه منم بی ادبانه جوابشو بدم پس دیگه چه ...

با هرکسی باید عین خودش بود

چون بخوای عین خودت بگی شخصی قصد نداریم  اونا از دخالت دست نمیکشن

چون اگه فهم این که شخصی هست داشتن هیچ وقت به کسی نمیگفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابشونو محترمانه بدهمن 4ساله ازدواج کردم بچه ندارممشکل ناباروری دارم و دنبال آی وی افم(هیچ کس خبر ن ...

محترمانه دیگه چطور 

هزار بار گفتم هرموقع صلاح بود انشاالله 

هرسال میگه اگه بچه نداشتی سال دیگه نیا

جوابشونو محترمانه بدهمن 4ساله ازدواج کردم بچه ندارممشکل ناباروری دارم و دنبال آی وی افم(هیچ کس خبر ن ...

چه جوری رفتار کردی  

باور کن مرد ، پشت زن باشه هیچکس جرئت دخالت نداره 

زنداییم ۶ سال بچه نیورد ، هیچکس جرئت نداشت بگه بچه دار نمیشید ؟ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

محترمانه دیگه چطور هزار بار گفتم هرموقع صلاح بود انشاالله هرسال میگه اگه بچه نداشتی سال دیگه نیا

تا این حد بهت بی احترامی میکنن باز بلند میشی میری اونجا ؟؟؟ 

با اینجور آدمای سمی قطع رابطه کن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

وای😅😅زندگی الان سخت شده به اندازه کافی یه بچه هم اضافه بشه واویلا

دقیقا نفهمن خودشون بچه هاشون عین گربه ها توخیابونا لول میخورن وهیچی براشون نمیخرن وبهشون توجه نمیکنن بزرگم میشن یکیشون معتاده دختراشون باهزارپسر دوستن توسن پایین بچه هاشون ۱۲سالگی شوهر میدن براپسر۱۷ساله میرن خواستگاری فک کزدن منم مث اونام

تا این حد بهت بی احترامی میکنن باز بلند میشی میری اونجا ؟؟؟ با اینجور آدمای سمی قطع رابطه کن

من بااون شخص رابطه ندارم خونه مادربزرگ شوهرم که میرم اونم ممکنه بیاد اونجا وگرنه خونش نمیرم که

چه جوری رفتار کردی باور کن مرد ، پشت زن باشه هیچکس جرئت دخالت نداره زنداییم ۶ سال بچه نیورد ، هیچکس ...

اره ولی بستگی داره خانواده هم چطور باشن ایناهمشون نفری ۶تابچه دارن