2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خوردم فقط التهاب جوشامو کم کرد یکم جوشامو کمتر کرد دوباره هم جوش زدم اونطوری که تبلیغ میکردن معجزه میشه نبود البته فقط یک ماه خوردم 

به نظرم خودت سبزیجات تیره کیلیویی بخر خیلی خوب میشی

در حال نوشتن......

من خوردم فقط التهاب جوشامو کم کرد یکم جوشامو کمتر کرد دوباره هم جوش زدم اونطوری که تبلیغ میکردن معجز ...

یه هفته پماد چرک خشک کن بزن 14 روز قرصشو بخور بعدش سدر بزن به صورتت جوش و جای جوش میره 

مترونیدازول منظورمه 

قیمتش هم ارزونه 

بلدی برای منافذ باز باید چکار کرد؟ من. صورتم تر تمیزه ولی منافذش باز شده خیلی بدم میاد

هر شب قبل خواب صورتت رو بشور بعدش آبرسان بزن 

ماسک خاک گل رس خوبه ولی من سدر رو بیشتر قبول دارم سدر رو با عرق خنک یا آب یا ژل آلوورا قاطی کن خمیری بشع اگر پوستت چربه 20 دقه بزار خشک بشه اگر پوست خشکی داری یه پلاستیک بزار روش تا خشک نشه 

بلدی برای منافذ باز باید چکار کرد؟ من. صورتم تر تمیزه ولی منافذش باز شده خیلی بدم میاد

منافذ باز دو حالت داره یا پوستت خیلی خشکه یا خیلی چربه

پوستتون چطوریه چرب هست یا خشک؟ 

منافذ باز دو حالت داره یا پوستت خیلی خشکه یا خیلی چربهپوستتون چطوریه چرب هست یا خشک؟

پوست من مختلطه پوستم مشکلی نداشت تا ۳ سال پیش که جایی کار میکردم یه لباس خاص میپوشیدیم که فقط چشمامون پیدا بود توی کلین روم بودیم نمیدونم بخاطر اون بود چون همون موقع منافذ پوستم باز شده و دیگه خوبم نشده

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

پوست من مختلطه پوستم مشکلی نداشت تا ۳ سال پیش که جایی کار میکردم یه لباس خاص میپوشیدیم که فقط چشمامو ...

همین ماسک سدر رو استفاده کن داخل بلند مدت کامل منافذ رو میبنده بار اول و دوم ک استفاده کنی متوجه میشی چقد تاثیر داره سدر هم گرون نیس