2789

تاپیکت درباره خدا بود 💔واقعا که دیگه شورشو دراوردن

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دیدی چه اشغالایی بودن که گزارش کردن

اره دیدم جبهه گرفته بودن معلومه کیا بودن

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

اینایی که تو مجازی توانایی هندل یه بحثو ندارن و به جای صحبت فوری گزارش میزنن

تو اجتماع وقتی نظر مخالف بشنون چیکار میخوان بکنن؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بیخیال سیسی حیفه اعصابت 🩵

امضای من آیه قرآن بود بخاطرش تعلیق شدم. بی سوادن ولی ادعای مذهب دارن

خدایی گاهی بی دلیل تعلیق میکنن این چه وضعشه اخه من نمیدونم خانوم تهرانی چرا نظارت نمیکنه که نی نی یارا بی دلیل تعلیق نکنن

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

اینا که تو مجازی توانایی هندل یه بحثو ندارن و به جای صحبت فوری گزارش میزننتو اجتماع چیکار میخوان بکن ...

اونا دیگه معلومه چیکارن همین بی شرفایی که داریم میبینیم این روزا

اینا که تو مجازی توانایی هندل یه بحثو ندارن و به جای صحبت فوری گزارش میزننتو اجتماع چیکار میخوان بکن ...

مظلوم نمایی!اینو انجام میدن موش میشن