2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هیشکی بدم نمیاد حتی اونایی که پشت سرم چرت و پرت گفتن یا با هم دعوامون شده!☺️ چون اصلا کینه‌ای نیستم!

اما از کسی‌ام خوشم نمیاد!☺️ البته خیلیا هستن که مثلا یه چیزی ، یه نکته‌ای ، یه خصوصیت اخلاقی‌شونو دوس دارم ، مثلا میگم این اخلاق فلانی رو دوس دارم! اما اینی که کلا از کسی خوشم بیاد ، نه ! و بدمم نمیاد!

چون به نظر من آدما خاکستری هستن ، چون بعضیا رو دیدم که از یکی خوششون اومده بعد یه لحظه تو یه شرایطی بخاطر یه موضوعی طرف یهو یه واکنشی نشون داده! اون‌وقت یهو از طرف متنفر شده!😂😂

هرچی‌ام بهش گفتم آقا ! اون حرفش یه جریان داشت!😁 اصلا توجه نمی‌کنه که!😁😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

چه خصلت جالبی دارن ک خوشت میاد😁

پسرم و شوهرم خیلی با شرایط سریع هماهنگ میشن.مثلا میرن مهمونی یا هر جایی سریع اوکی میشن با افراد.آدمهای راحت و شادی هستن.خیلی به جزئیات فکر نمیکنن.

مامانمم خیلی عاقلانه و مهربون رفتار میکنه،برای هرمشکلی، چیزی میشه روش حساب کرد.در عین سادگی ،مشکلات رو حل میکنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چرا😁

جز خودم کسی تشویقم نکرد که ادامه بدم

جز خودم کسی کنارم نبود

جز خودم کسی اشکامو پاک نکرد

جز خودم کسی بهم اهمیت نداد

و...

از همون اولش خودم بودم و خودم برای همین خودمو خیلی دوست دارم و ازش ممنونم😁